Tinilányok, barátkoznátok egy húszas évei végefelé járó, budapesti fiatalemberrel?
Figyelt kérdés
Mindenféle töblettartalom nélkül, szigorúan csak barátságra vonatkozik a kérdés.2021. ápr. 4. 12:23
11/31 oneswfanboy válasza:
Komolyan ennyi agyhalott nyomorék válaszolót még nem baszott a világ itt.. főleg az egyes válaszoló nem tud értelmezni egy kiírt kérdést, nem szexelni akar, hogy jön ez ide, azhogy agyhalott vagy és nem tudsz értelmezni valamit az egy dolog, de a többinek se megy itt, na meg kiírta, a kérdező hogy a 20-as évei végefelé jár korban, mit kell itt értetlenkedni, eszem megáll a sok nyomoréktól itt... És mi van ha barátkozni akar tini csajokkal össze omlik a világ bennetek, vagy armageddon lesz vagy mi fasz történik veletek? :D XD Egy 20-as éveiben járó pasi is barátkozhat tinikel amúgy meg, én is beszélgettem olyan tini csajjal aki sokkal fiatalabb volt mint én és eltudtunk beszélgetni, mert mindig volt téma, ez csak érettség kérdése, és nem a kor számít. Sok tini csaj sokkal értelmesebb, mint egy 20-as éveiben járó nő, nekem idáig ez a tapasztalatom... Ja és én is 27 éves pasi vagyok, na bumm. Istenem ennyi értetlen faszt itt egyrakáson, tudom hogy nagy az isten állatkertje, de ennyire? :D :D
2021. ápr. 15. 21:48
12/31 anonim válasza:
27 évesen már elég választákos a szókincsed és kifinomult a modorod. Biztos sok tinilány vágyik erre, főleg az értelmesebbek
2021. ápr. 15. 22:13
13/31 oneswfanboy válasza:
Igen elég választákos, szerintem tanulj meg írni először is... Igen képzeld jól kijöttem/ kijövök a tini lányokkal, elég szókimondó vagyok meg laza. Csak azt nem értem, hogy sok válaszoló miért ilyen értetlen, mert egy kiírt kérdést nem tud értelmezni, látod nem megy a többségnek... De hát van ilyen baleset..
2021. ápr. 15. 22:19
14/31 anonim válasza:
Igaza van a 11-esnek! Nekem 27 évesen a melóban az összes tanuló kiscsaj rám volt kattanva. És? Nem használtam ki őket. Ilyen is van. 30 felett is folyamat rohamoztak...
Annyira megnézném az elb...szott fejét ennek a sok kritizáló nyomoréknak, akik a kutyának sem kell, nemhogy más korosztálynak! Mennyire szerencsétlennek kell lenni ahhoz hogy egy ilyen kérdésbe beleálljon...
A másik a sok faszi, aki tinicsajnak adta ki most(meg máskor is) magát. Ja, hogy az nem beteg, ááá dehogy...
2021. máj. 20. 07:46
15/31 anonim válasza:
Ha még aktuális akkor én beszélgetnek szívesen :)
2021. júl. 15. 18:11
16/31 anonim válasza:
Elképzelni nem tudom, hogy egy lelkileg ép 27 éves férfi miért akarna tinilányokkal BARÁTKOZNI. Hogy megdugná őket, elhiszem.
2021. júl. 15. 19:08
17/31 anonim válasza:
Aha, van kedvem.
2021. okt. 12. 17:51
18/31 anonim válasza:
Mondanám hogy van kedvem, mert van ilyen korú haverom és zseniális, imádom, nagyon jókat filozofálgatunk, de őt a velem egyidős, legjobb fiúbarátomon (isten nyugosztalja) keresztül ismertem meg, és nem csak úgy random. Ő meg főleg nem keresett semmilyen barátot, nem hogy tinilányokat. 😂 Szóval ja, szerintem elég gyanús vagy, viszont ha kifejted esetleg (privátban vagy itt) hogy mi az oka hogy velünk akarsz barátkozni, akkor előrébb lenne mindenki.
2021. okt. 19. 20:06
19/31 anonim válasza:
Én nem vagyok ilyen, de kedves ismerősöm szerint, aki illik a megadott kategóriába, azt mondja 500 év alatt nuku
2021. dec. 23. 21:36
20/31 anonim válasza:
Nem.
2021. dec. 30. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!