Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Levelezőtársat keres valaki?

Levelezőtársat keres valaki?

Figyelt kérdés

Van még olyan ember rajtam kívül aki szeretne levelezőtársat? Kézzel vagy írógéppel írott, papíron, postán küldött levélre gondolok.

Egyáltalán egy ilyen társ megtalálása hogyan működik, honnan lehet tudni, hogy kiadjam-e a címem, vagy sem?

Esetleg vannak ilyen weboldalak ahol lehet keresni?

Előre is köszönöm!

2021. ápr. 2. 21:48
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
10 - es: miért lett vége a levelezéseteknek a lánnyal?
2021. ápr. 3. 10:13
 12/21 anonim válasza:
Mert visszaköltözött Magyarországra:D
2021. ápr. 3. 10:14
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Aki nem érti, hogy miért szeretném ezt csinálni, igazából csak szeretnék kiszakadni kicsit a digitális világból. Igen, mérnökinformatikusnak tanulok éppen de ez koránt sem jelenti azt, hogy minden vágyam 0-24 egy gép előtt ülni. Kell néha egy kis kikapcsolódás és inkább írok egy levelet mint most a járványhelyzetben csak gubbasszak a szobámban. Arról nem is beszélve hogy mennyire izgalmas amikor végre megjön a válasz..

2021. ápr. 3. 22:31
 14/21 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem hozzá!
2021. ápr. 3. 23:06
 15/21 anonim válasza:
28 éves fiú vagyok Kárpátaljáról. Szüleimtől hallottam,hogy régen sokan leveleztek Magyarországra. Nem tudom honnan volt címük,de sokan leveleztek,ismerkedtek. Találkozni nem volt lehetőségük a vasfüggöny miatt egészen a rendszerváltásig. Akkor néhányan felkeresték egymást és még barátságok is kialakúltak. Ma már szerintem a mi generációnk nem csinállna ilyet. De volt már,hogy netes játékban lett egy rendszeres beszélgető társam. Postai levél helyett szerintem a Facebook is megteszi. Kérdező,nem írtad mennyi idős vagy, férfi vagy nő vagy,de ha van kedved neten levelezni értelmes dolgokról,akkor megpróbálhatjuk
2021. ápr. 4. 20:19
 16/21 anonim válasza:

Én mondjuk el tudom képzelni.

Napokig nézem a postaládát, mikor végre látom, hogy egy levél sarka lóg ki. Kirántom, és rohanok a lakásba.

Mikor végre bent vagyok, megszagolom a borítékot.

Igen, még mindig őrzi az ő illatát.

Remegő kézzel ülök az asztalhoz, hogy egy késsel felbontsam a borítékot.

Szép lassan kicsúsztatom az összehajtott lapot.

Alig várom, hogy olvashassam kedvesem szavait.

Még egyszer megszagolom a lapot, amin még érződik a parfümje, és kinyitom a lapot.

"Szia! Mizu?"

Áll a levélben.

2021. ápr. 4. 20:27
 17/21 anonim válasza:
Ez nagyon jó 😂
2021. ápr. 4. 20:29
 18/21 anonim válasza:
😀😀🤣
2021. ápr. 4. 21:23
 19/21 A kérdező kommentje:

Kedves #15.

18 éves fiú vagyok Baja mellől, és igen lenne kedvem hozzá.

2021. ápr. 5. 20:09
 20/21 A kérdező kommentje:
Akik írtak eddig, hogy lenne kedvük, azokat felkerestem privát üzenetben de senki nem válaszolt, gondoltam szólok, hogy írtam.
2021. ápr. 8. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!