Levelezőtársat keres valaki?
Van még olyan ember rajtam kívül aki szeretne levelezőtársat? Kézzel vagy írógéppel írott, papíron, postán küldött levélre gondolok.
Egyáltalán egy ilyen társ megtalálása hogyan működik, honnan lehet tudni, hogy kiadjam-e a címem, vagy sem?
Esetleg vannak ilyen weboldalak ahol lehet keresni?
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Aki nem érti, hogy miért szeretném ezt csinálni, igazából csak szeretnék kiszakadni kicsit a digitális világból. Igen, mérnökinformatikusnak tanulok éppen de ez koránt sem jelenti azt, hogy minden vágyam 0-24 egy gép előtt ülni. Kell néha egy kis kikapcsolódás és inkább írok egy levelet mint most a járványhelyzetben csak gubbasszak a szobámban. Arról nem is beszélve hogy mennyire izgalmas amikor végre megjön a válasz..
Én mondjuk el tudom képzelni.
Napokig nézem a postaládát, mikor végre látom, hogy egy levél sarka lóg ki. Kirántom, és rohanok a lakásba.
Mikor végre bent vagyok, megszagolom a borítékot.
Igen, még mindig őrzi az ő illatát.
Remegő kézzel ülök az asztalhoz, hogy egy késsel felbontsam a borítékot.
Szép lassan kicsúsztatom az összehajtott lapot.
Alig várom, hogy olvashassam kedvesem szavait.
Még egyszer megszagolom a lapot, amin még érződik a parfümje, és kinyitom a lapot.
"Szia! Mizu?"
Áll a levélben.
Kedves #15.
18 éves fiú vagyok Baja mellől, és igen lenne kedvem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!