Az idősebb férfi a fiatalabb lányban minden esetben csak a "testet" látja?
Természetesen nem csak a testet látjuk a fiatalabb lányban, de ez mindig az adott embereken múlik. Reménykedj nyugodtan :)
Legrosszabb esetben lesz egy szép estétek és egy összetört szíved, ami még mindig jobb, mint egy összetört szív szép este nélkül, nem?
#7: Én konkrétan tudok olyat, aki a saját lánya egyik barátnőjét vette feleségül. Régóta együtt vannak, de nem látok bele az életükbe.
Hát amúgy marha nehéz jól dönteni hasonló helyzetekben. Nyilván a nőben ilyenkor benne van az, hogy az idősebb férfi csak ki akarná őt használni. Nehéz helyzet ez, mert eleve más élethelyzetben van a két ember, ő pl. még csak most kezdte az egyetemet, én meg a 30-as éveim közepén vagyok, szóval én sem várhatnám el senkitől, hogy áldozza fel magát miattam. Plusz ugye a szülei vélhetően olyan 40-esek lehetnek, ők is nyilván kiakadnának. A dolog másik oldala viszont az, hogy ha vonzódsz valakihez, akkor az nem az ész döntése. És különösen nehéz úgy, ha látod rajta, hogy talán tetszel neki, hogy viccelődik, kvázi flörtöl veled. Ha meg nem nagyon érdekled a nőket, akkor egy ilyen "játszadozás" csak még jobban hízeleg neked. Bizonyos okok miatt nem tudtam elkerülni azt, hogy lássuk egymást, és mindig kavarogtak bennem az érzelmek. Egyrészt vágytam rá, másrészt tudtam, hogy ez így nem jó, és hogy nem is igazán lenne jövője. Eléggé felemésztett a helyzet, nem tudtam, hogyan lehetne ezt megbeszélni, rendezni, hogyan ne sérüljünk stb. Akkor nem tudtam hosszasabban beszélni vele, de szerettem volna mindent őszintén elmondani neki. Csak abban tudok reménykedni, hogy nem tart rohadéknak, és ha lenne lehetőségem beszélni vele, akkor megtenném.
Nekem a fiatal lányok belsőre is tetszenek,vidámak,játékosabbak,viccesek,szeretnek hülyülni,nagyon tudnak szeretni.
Ezzel szemben az idősebekkel olyan a dolog mintha állásinterjú lenne xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!