Valaki, aki gitározik dc-n nincsen kedve beszélgetni?
Nagyjából ötmillió kezdő gitáros kérdés van itt a GYK-n, érdemes azokat átnézni, illetve ha van bármi kérdésed (nem baj, ha fel lett már téve, nem biztos hogy mindenre volt kielégítő válasz), nyugodtan tedd fel itt és most, segítünk szívesen :)
(Amúgy fogalmam sincs, mi az a Dc.)
Ao, ne haragudj, a dc az a discord (közösségi médiás platform)
És leginkább a pengetésről szólnának a kérdéseim
Történetesen van egy zene, aminek nagyon egyszerű az akkordmenete (D,C Am, Em)
Csak a pengetést nem tudom, hogy hogyan kéne váltani (mennyit le, mennyit fel stb..)
És ilyenekről szeretnék, csak egyszerűbb beszélgetve az ilyeneket feltenni, mint itt gyakorin leírni
Igen, ez talán a leggyakoribb kérdés a "milyen gitárt vegyek" után.
Egy adott dalhoz nem feltétlen csak egy pengetési séma passzol. Gyakorolj be minél több félét (youtube, strumming patterns és már láthatsz is ezer félét), vagy csak találj ki magad bármilyet, aztán fogd a dalt és próbáld ráhúzni az adott sémákat. Hallani fogod, melyikkel hogyan és mennyire működik. Amelyikkel tetszik, azt használod hozzá és ennyi :)
Innen vadászd ki: https://www.youtube.com/channel/UCfiMkclfu2E2Z5CNR_vHUjQ
Ma már nem kell egy légtérben lenni a tanároddal. A fenti csatorna tulaja oktat akár dc-n, vagy egyéb platformon is. Persze pénzbe kerül. Ha érdekel, vedd fel vele a kapcsolatot.
Ezzel a fickóval csak egy bajom van hogy felidegesít a dadogása olyan lassan és nehezen mondja, pedig nagyon jó az amit csinál. Bár lehet hogy csak nekem mert én már tudom ezeket.
Tehát semmiképp se óradijban haladjatok 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!