Szerintetek vissza fog meg irni, vagy engedjem el mar most?
Figyelt kérdés
Megprobalkoztam a baratkozassal fbn, talaltam is egy olyan embert, aki szimpatikus es van kozos erdeklodesi korunk. Ra is irtam, majd probaltam beszelgetni vele. Latszolag szoba is elegyedtunk, hisz beszeltunk par szot. Aztan egyszer visszakerdeztem egy valaszara 1 oraja, azota nem irt semmit. Latta, de ennyi. Nem tiltott le, nem is torolt, de ugy tunik megakadtunk. Tudom, hogy nem szabad semmit sem eroltetni, igy nem is irtam neki ujra azota. Viszont en mar elkezdtem kvazi "temetni" ezt a dolgot, mert szerintem soha nem ir vissza mar. Elerhetonek jelzi a fb mindekozben vegig. Szerintetek ideje elengedni, vagy van valami halovany esely arra, hogy visszair meg? Nem tudom, mit csinalhattam rosszul, hisz nem nyomultam, nem tolakodtam, semmi ilyen.2021. márc. 18. 23:46
11/18 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mivel nem is olyan volt a téma, amiből ez jöhetne le neki. Mivel nem vagyok meleg. Egyébként az utóbbi nem feltétlen igaz. Vannak, akik szoktak huzamosabb ideig is beszélni, de ők sem melegek ennek ellenére.
2021. márc. 19. 00:13
12/18 A kérdező kommentje:
#10 Az a baj, hogy aki általában megnézi az üzenetet, de nem ír rá vissza, az már nagy valószínűséggel nem is fog, ebből következtettem arra.
2021. márc. 19. 00:15
13/18 anonim válasza:
De ez téged ennyire megérintett?
Hiszen alig ismered őt, nem?
2021. márc. 19. 00:15
14/18 A kérdező kommentje:
Joforman nincsenek barataim, 'kicsit' nehezebben is megy a baratkozas. Kesz csoda, hogy most megmertem probalni. Ezert is kerdeztem, hogy van-e egyaltalan arra esely, hogy vissza irjon. Mert valoszinuleg ezek utan nem fogok probalkozni ezzel, hanem inkabb elfogadom, hogy nekem ezt dobta a gep.
2021. márc. 19. 00:32
15/18 anonim válasza:
Miért nincsnek barátaid?
Hány éves vagy és milyen érdeklődési köröd van?
Iskola/munkahely sehol nincs egy ember akivel jóba lennél?
Amúgy lehet hogy egy barátnő kellene neked. Ő jobban el tudna foglalni téged!
Pár kereséssel hogy állsz?
2021. márc. 19. 00:36
16/18 anonim válasza:
Miért ragadsz le az első embernél? Annyi online platform van még ahol új embereket ismerhetsz meg, mai világban kissé félreérthető, főleg fiúknál hogyha azonos neműre írsz rá. Azon kívűl ha valamit közölni szeretnél vele. Írj rá lányokra, ott is alakulhatnak ki egész jó kapcsolatok
2021. márc. 19. 00:56
17/18 anonim válasza:
hány évesek vagytok? Mi alapján írtál pont rá?
2021. márc. 19. 07:15
18/18 anonim válasza:
Túlreagálod a dolgot, azért ez nem így megy...azóta eltelt jópár óra, ma írj rá csak annyit hogy "Szia, hogy vagy?". Ha ezt is megnézi és erre sem válaszol, akkor oké, valószínűleg megunt, de annak hogy egy üzenetre nem válaszolt, számtalan oka lehet. Az hogy megmutatod neki hogy odafigyelsz rá, nem nyomulás. Az az lenne ha 8-9 üzenetet írnál neki.
2021. márc. 19. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!