Benne lennétek egy ilyen csoportban?
Figyelt kérdés
arra gondoltam, hogy csinálnék egy messenger csoportot ahhol nem szólnánk le senki semmiért, és nem röhögnénk ki senkit meg ilyesmi, pl: ha valaki akarna egy éneklős dolgot beküldeni akkor nem szólnánk le a hangját hanem segitenénk neki fejlődni. nincs szabály, hogy ki léphet be meg ki nem, de aki beakar lépni irjon nekem privátban és irja le a messenger nevét. (bocsánat ha rossz lett a fogalmazás)2021. márc. 2. 16:28
1/20 A kérdező kommentje:
de azért lehetne hülyülni, meg ilyenek, csak nem lenne toxic
2021. márc. 2. 16:33
2/20 anonim válasza:
Nagyon szép gesztus, de... sajnos lehetetlen 😕
2021. márc. 2. 16:34
3/20 A kérdező kommentje:
egy próbát megér szerintem
2021. márc. 2. 16:36
4/20 anonim válasza:
Persze, persze, ez igaz
Na hajrá nektek! 😎
2021. márc. 2. 16:38
5/20 A kérdező kommentje:
köszi, már csak várom, hogy irjon valaki
2021. márc. 2. 16:41
6/20 anonim válasza:
Mennyi fővel indulna?
2021. márc. 2. 16:43
7/20 A kérdező kommentje:
hát már kettővel is, és időközben raknánk vagy raknék be embereket
2021. márc. 2. 16:56
8/20 anonim válasza:
Ha vegyes csoport, akkor a kitűzött célra maximum törekedni lehetne, de semmiképpen sem valósulna meg, mivel a különböző embereknek különböző stílusa lesz, ami nem kompatibilis egymással.
Én benne voltam néhány csoportban, de lényegében azok "győztek", akikből több volt. A kisebbség kilépett, vagy kirakták, mindenféle elmebetegségre hivatkozva.
2021. márc. 2. 17:20
9/20 A kérdező kommentje:
ha már nem lesznek abban a csoportban toxic emberek akik minden létező létformát elitélnek akkor szerintem már jók vagyunk
2021. márc. 2. 17:23
10/20 A kérdező kommentje:
szóval nem egy tökéletes dolgot akarok létre hozni
2021. márc. 2. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!