Látássérült, vak, gyengénlátó fiú férfi (kb 28 év fölötti) levelezne, barátkozna egy nem vak, sokoldalú, sok minden iránt érdeklődő nővel?
Akinek nem sikerül értelmeznie,segítek:A kérdező egy sokoldalú nő,akinek egészséges a szeme,és olyan 28 éven feletti férfit keres akinek szemproblémája van.
Az hogy miért,számomra is rejtély,bár hátsó sejtésem van,de nem írom le,mert nem akarom megbántani a kérdezőt,mivel tévedhetek is.
"A vakok is el tudják olvasni a válaszokat, mégpedig képernyőolvasóval. Kicsit utánanézhetnél a dolgoknak mielőtt hülyeséget írsz."
És hogyan írja ki a kérdést??!
Jaj hogy mennyi értelmes ember van...
A vakok tudnak válaszokat olvasni, válaszolni, kérdést kiírni, és ahhoz kommentelni. De akár még facebookozni vagy instázni is.
Egyébként kérdező, biztos hogy hamar találnál vak partnert, mert szinte minden vak látó társat szeretne. Hogy itt az oldalon mennyi esélyed van, azt nem tudom. Vannak itt az oldalon vakok, mint például én is, deee hogy pont olyan valakit találsz-e, akit szeretnél, az elég necces... mert ahhoz meg kevesen vagyunk ahogy én észrevettem
18-as, többen inkább a kérdést nem értjük. Vak férfi keres látó társat, vagy fordítva...
Nekem is vannak vak ismerőseim, Ők is inkább látó társat szeretnének. Számomra ez a verzió logikus kérdésként, és mivel a gyk csak kérdést enged feltenni kötelező volt a kérdőjel a végére. Igy viszont akár fordítva is értelmezhető, ami igen kirívóan ritka eset lenne (mármint látó nő keres vak társat).
Nekem úgy jött le a kérdésből (bármilyen fura is) hogy egy nő keres vak barátot/párt. Persze a másik lehetőség is szóba jöhet, de én így értelmeztem
18-as vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!