Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek barátkoz...

Lenne kedve valakinek barátkozni? 24/F

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 25 éves férfi vagyok, szívesen barátkoznék olyan korombeliekkel(+/-5 év) akik szívesen járnának el kirándulni, edzőterembe akár, ha kinyitnak valaha.

Magamról: harmadéves egyetemista vagyok, extrovertált, emberkedvelő nyitott személyiség, szeretem a természetet, ha úgy van, szívesen játszom számítógépen, de szívesen mozdulok ki, vagy kisebb társasággal szívesen ülök be meginni valamit, vagy beszélgetni, viszont a nagyobb bulik egyáltalán nem vonzanak.

2021. febr. 19. 20:27
 1/3 neincat válasza:

Másodéves egyetemista vagyok, szintén extrovertált, szeretem ha van egyensúly a nagyobb bulik és a beülős beszélgetések között, mikor milyen hangulatban vagyok

Szeretek utazni (ki nem? lol), minden alkalmat megragadok rá, előző félévben voltam erasmuson, nyáron ha minden jól megy egy amerikai táborban fogok dolgozni, utána utazgatni.

Ha gondolod írhatsz :)

2021. febr. 19. 21:12
 2/3 anonim válasza:
En nem szeretek utazni
2021. febr. 20. 05:34
 3/3 anonim válasza:
szia attol függ merre laksz..bp,vagy környéke oké..
2021. febr. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!