Hol szereztek nemzetközi barátokat? Szerintetek mik a legjobb módszerek a barátkozásra külföldiekkel?
erasmus, ha tisztább lesz a helyzet
megszámlálhatatlan barátom van miatta
vannak rövid 10 napos progik, keress egy facebook csoportot, vagy szervezetet (youth bridges-t nagyon ajánlom)
#13:
Az hogy türelmetlen vagy az nem az app hibája, végülis még a neve is az hogy Slowly. Egyébként sokkal jobb mintha messengeren egy szavas mondatokban beszéltek és 1 hét múlva már téma sem lesz :) És ráadásul semmi nem köt a Slowly-hoz. Ha a másik fél is szeretné átmehettek más platformra is, a Slowly csak arra jó hogy kapcsolatba kerüljetek egymással, én se ott beszélek egyik barátommal sem
A Slowly nem egy társkereső szóval még véletlenül se hasonlítsd a Tinderhez xD
A Slowly-t főként azért használják hogy különböző nemzetiségű emberekkel ismerkedjenek, megtudjanak többet a kultúrájukról stb...
Egyébként elmondanám neked hogy nagyon sok érdekes emberrel beszéltem már ott és igenis szórakoztató fajták :D
akkor gondolkozz el azon mit is jelent a "tars kereso" mijt fogalom... talan a levelezoTARS nem tars? Nem azert mennek fel az emberek slowlyra hogy TARSAT keressenek? Es a tinder se baxasra valo csak, de akkor mondjuk a snapchatet vagy instat (egyiket se hasznalom csak hallom hogy ott is megy ez a dolog).
En meg az msn korszakban nottem fel, az sokkal szemelyesebb volt, annyira nem haladtam a korral ilyen teren szoval nem nezelodtem, de talaltam playstoreon valami antiland nevu chat programot, az sokkal jobb volt de teljesen a penzre ment ra, meg ujonckent semmit nem tudtal csinalni szoval az meg azert volt szar... De szerintem az lenne az arany kozeput valahol
A Slowly NEM társkereső akármennyire is mondod :D
Barátokat lehet ott keresni és ráadásul NEM kötelező ott ragadni, át lehet menni olyan platformra ahol gyorsabban megy a beszélgetés. Nekem van olyan barátom akivel 1 hónapig ott beszélgettünk de van olyan is akivel már az első levél után átmentünk más platformra. Azért mert neked nem jutott eszedbe hogy nem csak a Slowly létezik és igenis meg lehet beszélni hogy máshol szeretnéd folytatni a beszélgetést attól még semmi probléma nincs ezzel az alkalmazással :)
Egyébként mint mondtam, a neve is Slowly, szerinted mégis miért? XD Nem is értem miért vagy kiakadva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!