Miért kellett ezt Neki? :/
26 éves srác vagyok, tetszett az utcában egy lány, mikor láttam, mindig megcsodáltam, nem láttam Rajta, hogy zavarná, mindig Ő is megnézett...
Ma egy ismerősöm tett erre egy megjegyzést, sztem viccnek szánta, de senkinek nem mondtam ezt, tehát csak a lány kürtölhette el a faluban...
Komolyan, ezt miért így kellett?
Miért nem lehetett vna egyértelmű jeleket küldeni, hogy hagyjam, nincs esélyem? :(
Ne is törődj vele. Ezért mondják azt, hogy ne ítélj elsőre és külsőre. Itt arra gondoltam, hogy bár biztosan szép az a lány, ha nézegetted őt, ez még sajnos nem biztos, hogy egyenlő azzal, hogy aranyos is, vagy jó ember-e, vagy sem.
Vannak ilyen emberek, engedd el. :-)
Szerintem jól esett neki, hogy tetszik neked. Mindenkinek jól esnek az ilyen vágyakozó tekintetek. Nem biztos, hogy rosszindulatú a lány, de ha ezekszerint, nem szeretne tőled szerelmet, akkor próbálj ne törődni vele.
Sok szép lány van még a világon. És lesz olyan lány, aki viszonozni fogja a szerelmedet. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!