Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ismerkedés barátilag? :) 16/l

Ismerkedés barátilag? :) 16/l

Figyelt kérdés

Beszélgetni szeretnék és véletlenül sem párkapcsolatot, köszi :)

Lehetőleg akkor jelentkezz ha vannak komoly témáid ,érdeklődéseid amikről szívesen beszélgetsz. Nem kérek és valszeg nem küldök képet és ne írj, ha úgy tervezed, hogy majd előbb utóbb sexting stb.

Köszi! :)

2021. jan. 21. 16:42
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Regibogyóval nem az a baj, hogy depressziós. Ezt nyilván senkitől sem lehet számonkérni, és ostoba az az ember, aki mégis megteszi.

Amivel sok felhasználót itt kiborít, az az, hogy rendre írogatja ki a barátkozós-beszélgetős kérdéseit, de ő maga eléggé passzív ezekben a beszélgetésekben. Pár szóban lerendez minden kérdést, nem kérdez vissza, és minden téma végül oda lyukad ki, hogy neki milyen sz*r az élete. Akkor legalább ne csodálkozzon, ha végül mindenkinek elfogy felé a türelme.

Nem tudom, hogy azóta változott -e már valamit (őszintén remélem, hogy igen), de én például képtelen voltam vele mit kezdeni.

2021. jan. 21. 20:01
 22/26 anonim válasza:
Érdekes, nekem sikerült vele összebarátkoznom, mindig érdeklődik felőlem és jókat beszélgetünk. Azok nyilván nem tudnak mit kezdeni vele, akik nem kíváncsiak rá és az életére, na meg akik beszélgetés közben, akár egy téma megbeszélésének kellős közepén képesek eltűnni. Itt a gyk-n rajta kívül eddig mindenkivel megszakadt a beszélgetés és nem az enyém volt az utolsó szó, vittem volna tovább, de nem jött válasz. Szóval én úgy gondolom, hogy nem velem és vele van a baj... De részemről ezt itt és most lezárom. Mindenki azt gondol amit akar.
2021. jan. 21. 20:14
 23/26 anonim válasza:
jajjj RegiBogyó. :D nekem is volt szerencsém hozzá.
2021. jan. 22. 00:14
 24/26 anonim válasza:

Biztos aranyos, ha hajlandó lenne a második üzenetváltás után is válaszolni. Egyszer volt, amikor kicsit hosszabb időn át (8-10 üzenetváltás) sikerült beszélgetnünk, bár az egy üzenetre eső szavak száma nem haladta meg az ötöt. Nekem aranyosnak tűnt, kedveltem, csak amikor már 5 éve mindig ugyanarra a zátonyra fut a beszélgetésünk, akkor valahogy elmegy az egésztől a türelmem.

#22: Hogy ne lennék kíváncsi az életére? Dehogynem. De amikor a "hogy telt a napod?" kérdésre annyi a válasz, hogy "jól", akkor úgy gondolom, nem én vagyok az, akin ez elúszik.

2021. jan. 22. 01:30
 25/26 anonim válasza:

#21 "és minden téma végül oda lyukad ki, hogy neki milyen sz*r az élete."

Tudod... pont ez a depresszió.

2021. jan. 22. 01:30
 26/26 anonim válasza:
Nincs az a pénz öcsém
2021. jan. 22. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!