Kortól függetlenül nőknek lenne kedve barátkozni,levelezni? 27R
Kíváncsiságból visszaírtam először egy ilyen "ismerkedés" címszóval rámírt egyénre itt. Nekem tényleg mindegy kivel beszélek, nem érdekel ha lelép meg ilyenek. Viszont mivel nem egy megyében lakunk, ezért írta, hogy neki ez nem megy. Mi nem megy? Nem nagyon értem. Khm.. az "ismerkedés" nem csak párkapcsolatot jelent. Szóval vagy írd le hogy párkapcsolat kell és akkor arra jelentkeznek, vagy ismerkedést, de akkor az tényleg ismerkedést jelentsen.
Ismerkedés jelentése: "Közeli kapcsolatot kezdeményez; egy személlyel beszélgetést, társalgást kezdeményez, hogy többet megtudjon róla, illetve szorosabb kapcsolatba kerüljön vele." --> ez nem indikálja a párkapcsolatot, ha az kell, ne ezt a szót használd.
Azt hittem robot vagy... 😂
Meghaltam. Már a kérdés láttam tudtam, hogy itt kifigurázás lesz. Mármint ez a jó értelemben vett vicceskedés.
Bocs, még mindig csak trollkodom de nem tudom kihagyni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!