Beszélgetni, barátkozni, ismerkedni valaki?
Sziasztok!
Olyan, lehetőleg nőnemű személyt keresek, akinek lenne kedve kötetlen beszélgetéshez, chateléshez, levelezéshez. A cél alapvetően tényleg beszélgetés, barátkozás, de egyébként egyedülálló vagyok, így akár ismerkedés, társkeresés is szóba jöhet. A beszélgetés platformja lehetne mondjuk e-mail, messenger, snapchat, instagram, ez az oldal, vagy más is.
Én magam 22 éves, egyetemista srác vagyok, és lehetőleg hozzám korban közel álló hölggyel beszélgetnék, mondjuk kb. 16-26 éves kor között.
Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet, akkor írj bátran akár privát üzenetet, akár választ a kérdésre!
Én is szívesen leveleznék veled. Elsődlegesen én is barátkozási céllal, de szintúgy egyedülálló vagyok, szóval ha úgy van, a későbbiekre nézve lehet akár több is.
20/L
Nekem is írhat bárki
24/L
Nekem is írhattok ha gondoljátok 🙂
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!