Barátkoznál egy ilyen lánnyal?
elég nehéz ezt eldönteni...nekem volt ilyen barátom. ő számíthatott rám, és emiatt én is próbáltam benne bízni. külső környezeti hatások miatt visszaesett, na azóta nem beszéltem vele, elzárkózott.
én empatikus embernek tartom magam, mégis azt mondanám, hogy mégegyszer ebből nem kérnék, még akkor sem, ha azt állítja magáról, hogy ő már kifele jön belőle és engedni fogja, hogy ebben a partnere lehessek.
sőt az itteni viszonyokból kiindulva én nem is tanácsolnám, hogy idegen emberekkel próbálkozzon, inkább próbáljon régebbi kapcsolatokat helyrehozni. ahogy más is írta, rengeteg potyaleső lúzer van, akik rárepülnek a gyógyíthatatlan beteg, haldokló csajra is, mert tényleg abban bíznak, hogy ezek az emberek terhek a normál embereknek, és emiatt nagyon is rájuk volna szorulva...csak miután a 200. ilyen ember lenne nekik, borítékolható, hogy gyorsan csalódáshoz vezetne, az meg egy gyógyuló félben lévő depressziós embert elég könnyen visszalök a mélybe...de ezt ezek a nyomorultak fel sem fogják, már hálózzák is be a 201. személyt...
Szia! Persze! Én szívesen beszélgetnék is veled, ha esetleg van kedved, írj nyugodtan. Nem ígérem, hogy segíteni is tudok, de nagyon jól tudok meghallgatni embereket, szóval ha csak kiafnák magadból valamit, akkor is kereshetsz.
22 éves srác vagyok egyébként.
#26 Mindenki jó benne?? És azokkal mi van, akik pl. végig telefonoznak, miközben dumálok nekik, esetleg néha közbeszólnak, hogy "Ühüm", aztán 5 perc múlva már azt sem tudják, miről volt szó? Szerintem nincs olyasmi, amiben "mindenki jó".
Nem értem, te meg #25 minek bántjátok egyből a másikat. A kérdező el tudja dönteni, hogy akar-e írni a #24-nek vagy bármelyik másik válaszolónak.
Amúgy a kérdésre válaszolva: igen, barátkoznék egy ilyen lánnyal. Nekem is voltak komoly gondjaim, és sokat jelentett, hogy voltak, akik nem hagytak el akkoriban, hanem támogattak.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!