Hol szerezhetek barátokat?
Elég kevés barátom van, haver van egy pár, de úgy érzem nem elég, szeretném ha mindig ki tudnék valakivel menni szórakozni vagy valamit csinálni.
Sajnos a sulis éveimet antiszoc gyökérként töltöttem, valamint lakhelyváltásom is volt (most Budapesten lakom), szóval nincs sok meglévő barátom sem és a módját sem tudom, hogy pontosan merre kutassak. :D
Nem tartom magam átlagos embernek (pozitív és negatív értelemben is), mindig feszegetem a határokat és olyan dolgok érdekelnek amik a legtöbb normális embert hidegen hagyják, de kialakítottam egy tök jó kis maszkot, szóval a normális emberekkel is el tudok beszélgetni. Mégis azt érzem, hogy mindenkinek meg van a baráti köre a környezetemben, amibe nem keresnek új tagokat, még ha (elmondásuk szerint) kedvelnek is.
Szóval a kérdés az lenne, hogy hol keressek barátokat? Rengetegszer van, hogy meglátok egy szimpatikus srácot/lányt az úton és szívesen megismerném, de ugye társadalmi normák miatt furán jönne ki ha csak úgy odamennék. :P Néha azt érzem egy Pokelabda kellene, amivel el tudom őket kapni, de sajnos nem ilyen egyszerű. :DD
Ti hol ismertek meg új embereket?
Sok ponton magamra ismertem a soraidban. Ha van kedved, írj, s kölcsönös szimpátia esetén egy idő után a társalgást akár átültethetjük a valóságba is.
28f Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!