Szóval esetleg valaki?
Sziasztok!
Mielőtt még mindenki elborítana kéretlen képekkel meg felajánlásokkal:
25 éves fiú vagyok. :D
És lány barátot keresek. :D
Akivel közösen lehetünk egymás támaszai. Én akár abban is benne vagyok, hogy soha nem cserélünk elérhetőséget és fényképet.
Tapasztalataim szerint a másiknak a kinézete, lakhelye, stb. valahogy befolyásolja a beszélgetőpartnert oda-vissza, ahelyett, hogy csak a belső tulajdonságok dominálnának, ezért szerintem jobb az inkognitó mód. :D
Azért keresek lányt, mert érzékenyebbek és kedvesebbek.
Bizonyára sok kételyed van ezzel a dologgal kapcsolatban, de egy próbát megér talán....mit veszíthetsz? :)
Irhatsz
23 L
Én külföldi oldalon találkoztam valakivel és sokáig mi sem cseréltünk képet. Úgy voltam vele, hogy a kinézet befolyásolja úgyis az egészet. Aztán vagy 4-5 hónap után küldött egy képet magától. És nem akartam elhinni, hogy milyen szép volt a csaj. Utána küldtem neki én is, mert ő is kért. Ő sem azért, csak már kíváncsi volt így majdnem fél év után. Mondta, hogy aranyos vagyok, meg minden. O.o Meg is lepődtem.
Aztán nem fogjátok elhinni, pár hét múlva szóba jött egy-két intimebb dolog, és hát na nem tudom máshogy leírni, volt hogy írtam neki éjjel, hogy most már lépek, mert faptime van. :D Ez ment vagy két hétig, és utána mondta el, hogy amikor ezt írtam neki, az mindig felizgatta. És ő is ezt csinálta mindig. :D
Onnantól pedig egészen megváltozott a beszélgetésünk. Egy csomó szexuális témáról dumáltunk, együtt is maszturbáltunk, meg ilyesmi. :D
Egyszer volt olyan, hogy elkezdett írni egy történetet rólunk és bevont, hogy egészítsem ki, meg fejezzük be együtt és egy elég erotikus dolog jött ki belőle. Utána is volt pár ilyen. És onnantól mindig ilyesmiről dumáltunk. Szinte nem is beszéltünk már az előző dolgainkról.
Már nem tartjuk a kapcsolatot, de azért én élveztem. Új volt a dolog, mert ilyesmit még senkivel nem csináltam.
Egyszóval: igaz, a fényképek befolyásolják a dolgot mindkét irányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!