Valakinek van kedve baratkozni?
kedves 14es nem tudom mibol gondolod es kerdesedre valaszolva : nem ,en 18 vagyok
es ha azert hiszed hogy 16 alatti vagyok mert szeretem a kpopot akkor tevedsz
Szia,
Nekem írhatsz nyugodtan!
Én is rajongója vagyok a K-pop-nak, bár ha jól sejtem nem ugyanolyanokat szeretünk, de majd meglátjuk :)
én sem vagyok fan ettől eltekintve van 1-2 jó kpop zene de ahogy előttem írták j-pop öszintén az mv-ék "kicsit" rosszabbak de énekileg sokkal jobbak és hát a j-pop szépen túl élte egymaga japánban azért is kevésbé ismert mert japán szépen cenzúrázza mert nincs szüksége rá hogy bármely fizetős videót megnézhesse bárki ingyen hogy ezzel is nagyobb hírnevet szerezzen
":D nem rosszból írtam én csak nagyon tény szerű vagyok
de ha kpop akkor mammoo Décalcomanie (még az egoistic) a többi már nem annyira jó meg ugy nem is szeretema a mamamoo jelenlegi formáját és az összes többi lány banda formáját mert csak a csöcs mutogatásról szól ami nagyon szomorú mert voltak jó számok
pl gfirnd-től time for the moon night, rough, mindkettő nagyon jó és még a fingertip és a flover ami nagyon jó de a flover nagyon alul van értékelve pedig amit most kiadtak 2 számot nagyon átlagos sőt inkább ilyen tömeg gyártott lehúzott bőr... na meg a gfriend egy nagyon kur.-vás stílusba ment át...
lovelyz az első amit láttam de nem tudtam hogy akkor az kpop őket mostanában nem néztem de a destiny az nagyon megfogott jó is volt! egyedi hangulatos ha valaki tud róluk infot hogy ők is átmentek média prostiba az jelezze! ":D
amugy ha j-pop ez most nagyon megy hangilag is sajna oda vág bts-nek ":S hát igen bocsi srácok akinek van hallása az sajna nem tudja meg hazudtolni
bts-ből az egy dna meg a régebbi számaik amik jók a többiek azok már a lehuzott bőr amit évek óta kiadnak szinte ugyan az az összes... blackpinknél szintén... nem hiába a címükben mind benne van a love... na meg bp ők sosem ének és táncról voltak képezve hanem szexualitásra meg sztriptizre...
jpop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!