Ismerkedős oldal barátkozás céljából?
barátságot azokban az emberekben találsz, akik arra nyitottak. ezeket az embereket pedig bárhol és bármilyen helyzetben megtalálhatod.
én több ellenkező nemű barátomat is társkereső oldalon ismertem meg. tisztáztuk, hogy kapcsolatot/szexet nem akarunk egymástól, azóta is jóban vagyunk és nem is volt köztünk semmi a barátságon kívül.
a mostani páromat is társkeresőn ismertem meg és vele is úgy indult, hogy nem akarok tőle semmit, aztán mégis megváltozott...
Olyan oldal nincs, ahol csak jó fej embereket találsz...
A 7 - es jól leírta! Vagy unatkozó embereket találsz, akik csak nem tudnak mit kezdeni magukkal, vagy olyanokat akik meg akarnak dugni...
Bár, vannak itt is normális emberek! Kb. 20 emberből találtam egy normálisat, akivel már 2 hónapja minden nap beszélgetünk Messengeren. Már az elején tisztáztuk, hogy nem akarunk többet. Ő lány, én fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!