Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ismerkedős oldal barátkozás...

Ismerkedős oldal barátkozás céljából?

Figyelt kérdés
Facebook és insta kizárva. Kifejezetten egy ismerkedésre szánt oldalra gondolok. Lehetőleg ne olyan mint az AnoTalk hanem ahol normális emberek vannak. Előre leszögezném hogy NEM társkereső oldalt keresek! Barátokat szeretnék! 16/L

2020. nov. 13. 22:32
 1/9 anonim válasza:
Én itt találtam egy tök jó beszélgető társat. Mólás, mert semmit nem tudunk egymásról, viszont így nagyon kötetlenül tudunk beszélgetni. Még úgy is, hogy néha várni kell a válaszra nagyon jól működik a dolog. Sok sikert! :)
2020. nov. 13. 22:41
 2/9 anonim válasza:
Írj nekem. 23/F
2020. nov. 13. 22:57
 3/9 anonim válasza:
Itt vok
2020. nov. 14. 04:54
 4/9 anonim válasza:
Ja, nem vok,
2020. nov. 14. 04:55
 5/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne ha van ilyen. :D
2020. nov. 14. 10:35
 6/9 anonim válasza:
Albo nevű alkalmazás :)
2020. nov. 14. 11:43
 7/9 anonim válasza:
nem az oldal hibája, hogy nem találsz normális embereket...a legtöbb helyen ilyeneket fogsz találni. az emberek nagy része nem is akar ismerkedni, nem is kíváncsi a másikra, csak unatkozik és kell arra a fél-1 órára valami beszélgetőpartner...aztán van, hogy ez elhúzódik kicsit tovább, de a végeredmény akkor is az, hogy barátod nem lesz, csak egy ember, aki épp nem tud mást kezdeni magával...
2020. nov. 14. 12:31
 8/9 anonim válasza:

barátságot azokban az emberekben találsz, akik arra nyitottak. ezeket az embereket pedig bárhol és bármilyen helyzetben megtalálhatod.

én több ellenkező nemű barátomat is társkereső oldalon ismertem meg. tisztáztuk, hogy kapcsolatot/szexet nem akarunk egymástól, azóta is jóban vagyunk és nem is volt köztünk semmi a barátságon kívül.

a mostani páromat is társkeresőn ismertem meg és vele is úgy indult, hogy nem akarok tőle semmit, aztán mégis megváltozott...

2020. nov. 15. 19:49
 9/9 anonim válasza:

Olyan oldal nincs, ahol csak jó fej embereket találsz...

A 7 - es jól leírta! Vagy unatkozó embereket találsz, akik csak nem tudnak mit kezdeni magukkal, vagy olyanokat akik meg akarnak dugni...

Bár, vannak itt is normális emberek! Kb. 20 emberből találtam egy normálisat, akivel már 2 hónapja minden nap beszélgetünk Messengeren. Már az elején tisztáztuk, hogy nem akarunk többet. Ő lány, én fiú.

2020. nov. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!