Valaki beszélgetni?
Tudom ez már az 1.500-adik ilyen kérdés, de végül is ez az ismerkedés rovat,szóval egy próbát megér, hátha.
Rólam egy kicsit: 26 éves vagyok, Budapesten élek,bolti eladóként dolgozok, mellette OKJ-n tanulok, mivel sajnos érettségi után nem tudtam folytatni az egyetemet és el kellett mennem dolgozni, de kilátásba helyeztem hogy elvégzem, ha a jelenlegi képzést megcsináltam.
Szabadidőmben (már ami van) szeretek olvasni, sportolni (jelenleg úszok), sorozatozni vagy "kockulni".
Barátaim sajnos kikoptak az idő folyamán, így azért itt próbálok szerencsét, hát ha van valaki aki esetleg szívesen beszélgetne bármiről kötetlenül. Szinte minden téma érdekel, szeretek akár "mélyebb" dolgokról is hosszasan elmélkedni.
FONTOS! Nem társat keresek, csupán beszélgetőpartnert (Amúgy sem hiszek a netes társkeresésben).
Szóval ha valakinek van kedve beszélgetni, nyugodtan írjon privát üzenetet, nemtől függetlenül.
Köszönöm, hogy elolvastad! :)
26/F
Szia. Én sem párt keresek, mert van párom, de szívesen beszélgetek veled.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!