Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Unatkozom, valaki beszélgetni?...

Unatkozom, valaki beszélgetni? 23L

Figyelt kérdés
2020. nov. 3. 17:50
1 2
 11/15 anonim válasza:
#10: Sajnos ez van. Az utóbbi hetekben beszélgettem itt néhányukkal, siralmas. Talán egy vagy két olyan eset volt, amikor a beszélgetés tényleg kezdett beszélgetésre hasonlítani, a többségnél ez kimerült abban, hogy mindig én kérdeztem, én próbáltam új témákat hozni. Úgy tűnik, még arra is képtelenek voltak, hogy legalább visszakérdezzenek, csak nem tudom, hogy ezek után mire számítanak.
2020. nov. 3. 19:14
 12/15 anonim válasza:

#6 #9 #10 #11

De érdekes nekem a lányok többsége reagál és jól el szoktunk beszélgettünk. Az nem lehet, hogy ti rontotok el valamit?

2020. nov. 3. 23:44
 13/15 anonim válasza:

Unatkozol?

Majd én szórakoztassalak? Azt várod, hogy ingyen standupolni fogok neked mikor azt se tudom ki vagy (és a gyakorisok válaszaadási szokásaiból ítélve nem is fogom megtudni)? Menjél szépen és főzz valamit, vagy nézz meg egy filmet

Aranycsillag :*

2020. nov. 4. 11:46
 14/15 anonim válasza:
#12: Nem tudom, én nem tudok többet tenni annál, hogy kérdezgetem őket. Kényszeríteni nem lehet őket, hogy ők is legalább visszakérdezzenek, vagy közelebb engedjenek magukhoz. Nem vagyok bunkó, nem küldök képet a farkamról, tényleg megpróbálok finoman érdeklődni, nem indiszkrét módon.
2020. nov. 4. 14:04
 15/15 anonim válasza:
Nem veszitek észre, hogy meg vagytok vezetve? Úgy táncoltok ahogy az L meg N betűs kérdezők fütyülnek
2020. nov. 4. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!