Vannak itt olyan 18-25 év körüli metalheadek, akik főleg a black, death és thrash metált kedvelik?
Szívesen beszélgetnék ilyen emberekkel. :D A fent említett 3 stílust nem azért írtam, mert azt várom, hogy csak és kizárólag ezeket hallgassa valaki, szimplán szűkíteni szerettem volna a kört olyanokra, akiknek a keményebb dolgok is bejönnek (de az csak jó, ha egy Bethlehem és egy Pungent Stench album közé befér egy Devil Seed vagy egy Thy Catafalque is).
18/l
Köszi :D
Bár zenekari nyomásra kicsit a jazz került előtérbe azóta😅
Ezek közül inkább Trashet hallgatok, persze van egy-két black és death metál szám is amit hallgatok, de azok szimfónikusak. 😅
Ezeken kívül alap a power, heavy, speed, goth, punk, blues, rock és szimfónikus.
19/F
Jelen
A Betlehem amúgy nagy kedvencem, na meg az Uada, Grima, Mgła a régi Batushka
Magyarok közül a Fattyú és a Sear Bliss
De a death metalt is szeretem
Fleshgod Apocalypse, SepticFlesh, Nile <3
Na meg a gothic rock darkwave is jöhet.
Viszont ha az vagy akinek gondollak (a Thy Cataflaque-ből sejtem) akkor nem nagyon vagyok kiváncsi rád, nem akarom egomán önző emberekkel keseríteni az életemet.
Sok sikert a barátkozáshoz
24/L
Néha meghallgatok egy Xasthur számot, de ő depressive suicidal black metal-t játszott régen. Kikúúrt durva számok.. ha valaki tudni szeretné, milyen a teljes reménytelenség, üresség, amikor egy jeges kéz szorongatja az ember lelkét, merem ajánlani a Prison of Mirrors c. számát, határozottan csak saját felelősségre!
Azért ha valaki akarna barátkozni, írhat, bár nem vagyok túl szószátyár.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!