Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve ismerked...

Valakinek lenne kedve ismerkedni, beszélgetni? L

Figyelt kérdés

Szeretnék új emberekkel megismerkedni, barátkozni. Nem tudom itt mennyire lehet tartós ismeretségre szert tenni, de gondoltam egy próbát megér.

Ha esetleg van kedved akkor kezdetnek nyugodtan írj privátba, de a későbbiekben akár máshol is beszélhetünk 😊

2020. okt. 19. 15:22
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nem azért mert új a reg, hanem ez a kérdés stílusa meg a válasza is, nagyon ismétlődő kiírás ebben a kategóriában. Tipikus troll féle. Messziről felismerem őket, mert alacsony szinten űzik ezt.
2020. okt. 19. 16:52
 12/14 anonim válasza:
Jó ez mindig előfordulhat. De akkor ennyi erővel rálehet vágni a kategória majd összes kérdésére ami kicsit is hasonlít akár csak leírásban, mert naponta előfordul legalább 1 troll.
2020. okt. 19. 16:57
 13/14 anonim válasza:
mindeggy hagy rájuk, sok itt a hitetlen agresszív kutya
2020. okt. 21. 13:57
 14/14 anonim válasza:
Írj nekem, én visszaírok, és nem nyivákolok, ha nem 3 percen belül írsz vissza :D
2020. okt. 24. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!