31/43 anonim válasza:
Hogy miért vagyunk ennyire előitéletesek?
Ez pont hogy nem az, hanem tapasztalat.
Nem csak úgy kitalálom.
2020. szept. 30. 14:35
32/43 A kérdező kommentje:
Tudod! Èvekig utáltam a brassóit. Aztán egyszer ettem valahol, ahol isteni volt, s azóta szeretem. Nèha akkor sem kell(ene) előre ítélkezni, mikor már azt hiszed tudod mire számíts..
2020. szept. 30. 14:38
33/43 A kérdező kommentje:
Mellesleg! Ha ennyire bizalmatlanok vagytok/vagy mièrt vagy egy TELJESEN ANONIM oldal beszèlgetős/barátkozós topikjában, ha ennyire nem tudsz megbízni itt senkiben?? Akkor mièrt nem vagy olyan oldalon, ahol pl olyan profilja van a felhasználónak amin látod, hogy kicsoda?
2020. szept. 30. 14:40
34/43 anonim válasza:
Úgy látom kérdező csak sikerül itt beszélgetni 🙂 gondolóm nem ilyen témáról akartál meg ilyen formába.
2020. szept. 30. 17:21
35/43 A kérdező kommentje:
34. Igen, találtam pár jófej emberkèt, dacára egy-kèt negatív kommentnek 🙂
2020. szept. 30. 17:40
36/43 anonim válasza:
Akkor jó ez a lényeg🙂
2020. szept. 30. 17:55
37/43 anonim válasza:
#30: Tudod, ez olyan dolog, mint a farkast kiáltó fiú esete. Ha túl sok hazug, gerinctelen, gyáva emberbe futsz bele, egy idő után már bárki bármit mondhat, nem fogsz neki hinni. Nekem is keserves tapasztalataim vannak az itteni nőkkel, teljesen normális beszélgetésekből lépnek ki egyik pillanatról a másikra, ha megkérdezem őket, hogy melyik megyében élnek, akkor is eltűnnek, némelyik meg egyenesen azt várja, hogy udvari bolondként szórakoztassam, mert képtelen mondjuk kérdezni. Akadt, aki azért lépett le, mert a saját állítása szerint ijesztő, hogy eltérő az érdeklődési körünk. Ha valaki számára ijesztő az, hogy néha ki kell mozdulni otthonról, és el lehet menni mondjuk színházba vagy kiállításra, azzal a pszichopatával sajnos nem tudok mit kezdeni. És persze senki sem azt állítja magáról, hogy ő gyáva, szar alak lenne, hanem azt, hogy ő nem olyan, mint azok. Csak éppen segget csinálnak a szájukból, mert a tetteik mást mutatnak, mint a szavaik. Egy idő után belefáradsz a felesleges körök lefutásába, az érthetetlen eltűnésekbe. Akinél a szavak és a tettek összhangban vannak, arra azt mondom, hogy korrekt ember. Csak sajnos az utóbbi időben (is) túl sok kudarcba futottam bele. És ha 20 ember hazudik neked, akkor a 21.-kel már óvatos leszel. Ha nem vertek volna át ennyien, én is kevésbé lennék cinikus, de egyszer minden pohár betelik.
2020. szept. 30. 18:00
38/43 anonim válasza:
#33: Csak egy kérdés: Ha téged mondjuk folyamatosan átvernek, kihasználnak, megcsalnak a férfiak, akkor ugyanúgy fogsz bízni a soron következő jelentkezőben is? Nekem lenne egy tippem.
2020. szept. 30. 19:40
39/43 A kérdező kommentje:
#38 ha tudnád hányan vertek át ès miken mentem keresztül eszedbe sem jutna megkèrdezni ezt. De mègis tudok bízni az emberekben. Mièrt? Mert mindenki megèrdemel egy esélyt. Nekem is könnyű eljátszani a bizalmam ès a lehetetlennel egyenlő visszaszerezni, de elsőre nem török pálcát senki felett. Mindenkinek megadom az esèlyt.
2020. szept. 30. 21:08
40/43 anonim válasza:
#39: Mindenkinek esélyt adni naivitás, idő- és energiapazarlás. Mondjuk az is tény, hogy megkeseredett és cinikus vénember tudok lenni, és gyerekkoromtól kezdve nem nagyon bízom senkiben, de mivel statisztikailag nagyobb az esélye annak, hogy katasztrófa legyen egy emberi kapcsolatból, mint annak, hogy egy áldott jó lelkű emberbe botolhassak, így általában nem a pozitív oldalam szokott előjönni. Én csak azt látom, hogy az emberek hajlamosak jópofizni, amíg az érdekeik ezt kívánják, vagy amíg nem kell tettekkel bizonyítaniuk, szavakban nagyon ügyesen megy az ígérgetés, csak hát a tettek... Simán játszik a gyávaság, a hazugság, a másik semmibe vétele, az önzés, minden és mindenki eldobható, lecserélhető, elfelejthető. Ma már gyakorlatilag semmit sem érnek az olyan fogalmak, mint "barátság", "őszinteség", "gerincesség", "kompromisszumkészség" stb.
2020. szept. 30. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!