Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Veszprémen belül van kedve...

Veszprémen belül van kedve valakinek barátkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Igazából ettől az egésztől nem várok túl sokat, csak egy próbát hátha összejön valamilyen formában. Főként 18-24 korosztály között keresgélek embereket.

Előre ki szeretném kötni, hogy nem párkapcsolatot keresek, hanem csak szimplán barátságot mert nekem az nem igen jutott, eléggé hülye okok végett :D

Pár szó magamról:

23-éves fiú vagyok. Úgy gondolom nem vagyok egy „mosolygós” típus de azt nem zárja ki hogy ne legyek kedves. A világnézetem picit fura, így sok embert lehet hogy el riaszt fogalmam sincs :) nem extrém dologra kell gondolni, csak úgy gondolom máshogyan gondolkozok mint az átlag.

Természetesen senkitől se azt kérem, hogy elsőre találkozzunk. Hanem először online felületen ismerjük meg egymást valamilyen, formában (amibe bele tartozik az arc kép is) majd a későbbikében megpróbálni a valóságban. Ha meg nem érzed jól magad mellettem, vagy ép fordítva akkor meg hanyagoljuk az egészet.

Kérlek ne ide írj meg tök felesleges. Hanem privátban.

2020. szept. 23. 01:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!