Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Dobalunk privat uzeneteket...

Dobalunk privat uzeneteket egymashoz? 18/l

Figyelt kérdés

Olyan sraccal beszelgetnék itt szivesen, aki 16-19 kor kozott van (nem tudom mennyire vannak itt ilyen idosek:D)

Szoval noss, ha van olyan srác aki szivesen beszélgetne biologiarol, történet-, es versirasrol virtualis kezeket fel, s dobjatok egy uzit

Az mégjobb, ha van saját versetek is, vagy sztori. Szivesen elolvasnám oket

Persze ez csak egy kiindulopont, szivesen beszélgetek majdnem akarmirol

2020. szept. 19. 14:28
 1/6 anonim válasza:
Szívesen beszélgetnék, de nem igazán közösek a témák, versírással megpróbálkoztam, abba igen szépen beleégtem, RAP-ben is kipróbáltam magam, ki se mertem adni kezeim közül mi lett belőle :D Töri nem igazán egy olyan téma ami annyira izgat, bioszhoz hülye vagyok, meg úgy nagyjából az Elektrotechnikán kívül mindenhez :D
2020. szept. 19. 16:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem történelemre gondoltam, hanem történetírásra:D

Hány éves vagy amúgy?

2020. szept. 19. 16:14
 3/6 anonim válasza:
Figyelmetlen vagyok, bocsi, 🤭 18
2020. szept. 19. 16:17
 4/6 anonim válasza:
Majd 10 évvel idősebb vagyok nálad, viszont az irodalom és a történetírás engem is foglalkoztat. Így esetleg beszélhetünk??
2020. szept. 19. 16:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen:D
2020. szept. 19. 16:40
 6/6 anonim válasza:
Szekszhirdettés ez amugyy?
2020. szept. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!