Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nagyon szeretek vonaton...

Nagyon szeretek vonaton utazni valamikor csak úgy gondolok egyet és elindulok valamerre vonattal szétnézni, csakúgy van így valaki más is?

Figyelt kérdés
Tudtok jó régi mozdonyokat,vonatokat ami jó régi,és még jár? Arra a kék személyvagonosra gondolok.

#Vonat,vasút,MÁV,mozdony,vagon
2020. szept. 14. 08:20
 1/5 anonim válasza:

Én is szeretek vonatozni, utazni. De ez hogy csak úgy valahova meginduljak, olyan nem igazán van.

Záhony fele járnak szerintem a legrégebbi vonatok, de most ott se nagyon jár vonat.

2020. szept. 14. 08:38
 2/5 anonim válasza:
A Gemenci erdőben Pörbölynél eléggé ősrégi erdei vasút van. Ha egyszer arra jársz, próbáld ki.
2020. szept. 14. 09:55
 3/5 anonim válasza:
Hatvan - Somoskőújfalu-nak is van kis varázsa!
2020. szept. 14. 10:09
 4/5 anonim válasza:
Amúgy ez szerintem nagyon jó. Én is sokat fantáziáltam arról, hogy random felülök egy vonatra, elmegyek valahova, körbenézek, kalandozok. Aztán nem is tudom miért, de még sose csináltam ilyet. De ez tök jó, nekem tetszik! :)
2020. szept. 15. 00:18
 5/5 anonim válasza:

én autóval csináltam ezt tegnap lett belőle kb 100 km-es kör

nagyon jó spontánnak lenni:)

2020. szept. 20. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!