Vannak itt ilyen emberek?
Figyelt kérdés
Másodéves egyetemista vagyok Pesten, viszont eddig nem nagyon sikerült megtalálnom a társaságomat. Egyetemen se találtam (eddig) senkit. Amikor beszélgetek is szaktársaimmal, állandóan csak azt hallgatom, hogy kinek mekkora a farka és hogy ki hány nőt fektetett meg. Olyan embereket keresek akik érdeklődnek az alter/indie/underground/hiphop zenék iránt, el lehet velük járni koncertekre, kiállításokra, kocsmázni, bulizni.
20/F
2020. szept. 11. 22:51
1/7 anonim válasza:
Akkor nem csak szakmunkás OKJ korokben prolik, gyerekesek az emberek? :D jo tudni.
24/F
2020. szept. 11. 22:56
2/7 Gymnospermatophyta válasza:
Milyen szak ez? Nálunk ez nem igen volt jellemző. Szerencsére. :)
2020. szept. 12. 01:05
3/7 anonim válasza:
vannak mostanság koncertek?
Amúgy helyes vagy? Koleszos vagy vagy aliban laksz?
2020. szept. 12. 03:37
4/7 anonim válasza:
Én szívesen barátkoznék, elég tág a zenei érdeklődésem, szóval szerintem tudnék újat mutatni, meg annak is örülnék ha te is mutatnál. :D
21/F
2020. szept. 12. 19:23
5/7 anonim válasza:
Én ilyesmi embernek mondanám magam, szívesen megyek bulizgatni, bár nem tudom mi az alsó korhatar nálad😆
2020. szept. 22. 20:21
6/7 anonim válasza:
Én ilyennek mondanám magam,szóval ha gondolod,írj:D (szintén 20 éves pesti egyetemista)
2020. szept. 24. 09:44
7/7 anonim válasza:
Én mérnök vagyok, de 20 évesen nem ez volt a téma, dolgoztam egyetem mellett. Mindenesetre volt egy 25 éves (BSc-s) környezetmérnöknek tanuló gyakornokom a nyáron, akinek az érettségi szintje kb. olyan volt, mint amikor mi 14 évesen bekerültünk a technikumba. Elgondolkodtató a tendencia.
2020. dec. 15. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!