Hey What's up?:3 Btw valaki barátkozni?
Őszintén szóval nem tudom eldönteni hogy az unalom vagy a kíváncsiság vett rá erre az egészre de sebaj. Itt vagyok XD (egyébként nem nagyon hiszek abban hogy lehet itt rendesen barátkozni de ki tudja).
Egyenlőre csak annyit mondanák el magamról hogy lány vagyok.
Zenei ízlésem eléggé tág az utóbbi időben nagyon rá függtem a régebbi 60' 70' zenéjire. A műfaj leginkább hangulat függő..
Van egy pici névre hallgató kutyusom (mondjuk ez lehet nem fontos de ki tudjaaaa)
Igazából eléggé életvidámnak mondanám magam...és ízé a többit majd privátban már ha ez a kis szösszenet nem ijesztett el azonnal^^"
#3 nem mindegy, hogy egy 14 éves tini vagy egy 35-40 éves felnőtt akar barátkozni.
De mondok jobbat, még egy 20-25 éves se biztos hogy ki tud alakítani egy barátságot egy tinivel.
Teljesen más életfelfogás, más értékrend stb.
Kicsit cringe a kérdés, de ezzel engem meg is vettél. :D Nekem is volt egy Pici nevű kutyám, akit nagyon szerettem, szóval valamiért ez is "plusz pont". ^^
Én 21 éves fiú vagyok, csak barátkozni akarok, amit lehet az oldalon, már sok jó ismerőst/barátot szereztem innen.
Többnyire én is életvidám vagyok, de az őszinte érzelmekben hiszek, szóval ha valami miatt rám tör a szomorúság, akkor azt is kimutatom.
A zenei ízlésem nekem is nagyon tág, kb. minden műfajt hallgatok. :D
Ha szeretnél írj. :3
szia, nekem irhatsz
N31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!