Van itt olyan leszbi lány aki szívesen beszélgetne fiúval??
Figyelt kérdés
Persze nyílván csak barátkozni, mert többről érthető ok miatt nem is lehetne szó.
Persze sok reményt nem fűzök az egészhez, de egy próbát megér.
2020. szept. 4. 15:53
1/10 anonim válasza:
De miért akarsz pont leszbi lánnyal barátkozni? Én leszbi vagyok, de én mondjuk azokkal barátkozok, akikkel van közös téma, akikkel jól megértjük egymást. Eszembe nem jutna szexuális irányultság alapján barátkozni. :D
2020. szept. 4. 16:05
2/10 A kérdező kommentje:
Mert szeretnék lány barátot, de lehetőség szerint hosszabb távra. Leszbi lánynál biztosra nem lenne az hogy megromoljon a kapcsolat mert érzelmek alakulnak ki. Egyszer volt hogy bi lánnyal barátkoztam, az is tetszett, mert ugye meg van annak a szépsége a számomra, hogy egy lánnyal nyíltabban tudok beszélgetni, valamint a csaj témákat is meglehet beszélni, mint egy fiú baráttal. Szerintem ez a legideálisabb baráti kapcsolat.
2020. szept. 4. 16:38
3/10 anonim válasza:
Bi lányok is jöhetnek? Hány éves vagy?
2020. szept. 4. 16:46
4/10 A kérdező kommentje:
Jöhetnek felőlem :D
23, de tényleg csak barátkozni szeretnék semmi több.
2020. szept. 4. 16:48
5/10 anonim válasza:
Nekem írhatsz. Én bi vagyok. 29 éves. És én is csak barátkozni akarok, nyugi nem akarok senkit megerőszakolni vagy megenni reggelire. Isten ments, hogy össze akarjak jönni valakivel, inkább olyan macskagyűjögető típus vagyok. xD
2020. szept. 4. 16:54
6/10 anonim válasza:
Nekem is meglehetősen sok lez barátom volt. A legtöbb egészen jó fej jókat lehet velük beszélgetni.
2020. szept. 4. 17:02
7/10 anonim válasza:
Miért kell neked lány barát? Nem érzed jól magad, vagy?
2020. okt. 5. 21:01
8/10 A kérdező kommentje:
Ajánlanám figyelmedbe a #2 válaszom
2020. okt. 5. 21:14
9/10 anonim válasza:
De miért szeretnél lány barátot?
2020. okt. 5. 21:35
10/10 A kérdező kommentje:
Azért amit már leírtam.
De jegeljük a témát. Ha érted érted, ha nem nem. Hülyének nézni jogodban áll. Én nem tartalak ettől független annak.
Itt szerintem le is íratkozok a kérdésről, szóval továbbiakban nem válaszolok majd, amiért bocsi (már ugye ha írnál).
További kellemes estét neked :)
2020. okt. 5. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!