Leírjátok az érdeklődési köreiteket?
Legalább hármat, de több is lehet! A hasonló érdeklődésű emberek így megtalálhatják egymást. :)
Nekem: emberi személyiségek, filmek, természettudomány, egyetem, tanulás.
Olvasás - nagyrészt Fantasy pl.:Gyűrűk Ura, Trónok harca, Vaják, de pszichológia téma és Sci-fi könyvek is érdekelnek.
Anime - leginkább angol felirattal nézem a gogoanimén.
Nyelvtanulás - Angol, német, szláv nyelvek, japán (az animék miatt leginkább).
Street-workout - a fegyencedzéssel kezdtem még 2013-ban.
Videojátékok - nagyrészt RPG-kel játszom például: The Elder Scrolls, Fallout, Witcher, Gothic, Divinity, de szeretem az RTS-t például: Total War, Stronghold és FPS-t is Halo, Doom, Half-life.
Zenék - leginkább rock zenéket hallgatok Skillet, Starset, valamit az anime openingeket, de hallgatok néha, David Guettat, Aviciit, Calvin Harrist, illetve még 2010 előtti számokat is Basshunter, Cascada, Lady Gaga. Leginkább hangulat függő miket hallgatok mondjuk. :)
Személyiségek, önismeret, emberi kapcsolatok, sportok, természet (kirándulás, állatok), történelem, önkéntesség
Huszonéves F
#Kérdező: jó és aktivitásra serkentő a téma
Az érdeklődési kör még sajnos kevés az egymásra találáshoz, de jó lenne, hogyha csak ez számítana. :)
őslénytan, csillagászat, kockulás, 3D modellezés, fotózás, történelem, sorozatok, metál stb...
(26/f)
Túra, fotó, sport, kert
N.
Zene, hangszerek, sport, simracing, videojáték, olvasás, film, sorozat.
Mély (ténylegesen, rendkívül mély) beszélgetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!