Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Unatkozok. Más is?

Unatkozok. Más is?

Figyelt kérdés

Most kezdek főzni, de szét unom magam. Jó lenne közben valakivel dumálni itt.

Valakinek lenne kedve? Leginkább csajokat várok beszélgetésre :)

És nem, nem fogok képet küldeni semmilyen répáról :D

2020. aug. 20. 11:52
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
10, mit dolfozol?
2020. aug. 20. 13:12
 12/53 anonim válasza:
Tehát Zamárdiban vagy?
2020. aug. 20. 14:10
 13/53 A kérdező kommentje:
Nem Zamárdi :D Pest megye. Arra majd hétvégén megyek. Ott is ma voltak a kukások? Vagy miből gondolod?
2020. aug. 20. 14:12
 14/53 anonim válasza:
Ja,csak zamárdi boltot linkeltél be.
2020. aug. 20. 14:58
 15/53 anonim válasza:

Ha most unatkozol a jó időben, mi lesz veled ha esetleg lesz 2. karantén? Jah várj, tudom, akkor majd lázadozni fogsz,hogy nem mehetsz sehova.

Olvass,filmezz, sorozatozz, menj el sétálni, menj moziba, találkozz a barátokkal, menj el strandra vagy tóparta/folyópartra úszni és napozni 2-3 órát, bicajozz vagy ha nincs akkor bérelj egyet és menj tekerni 1 órát vagy amennyit akarsz, közben állj meg és fagyizz egyet, vegyél szobanövényt ültesd át, kertészkedj (ha van udvar) és még sorolhatnám. Azért számtalan dolgot lehet csinálni akár egyedül is, de te a tökéletes időben unatkozol.

2020. aug. 20. 15:09
 16/53 A kérdező kommentje:

14, egy google keresést linkeltem be. Ha neked zamardi boltot adott, akkor te ott szoktál keresni :)

15, imádok itthon lenni, de ma olyan punny van. Nem szeretem hogy ítélkezel meg pálcát törsz felettem, úgy hogy nem is ismersz. Tavasz óta home office van nekem, nagyon jó időszak nekem. Kampányok is, hogy maradjon. Ettől még lehet uncsi kicsit, nem? De amúgy biztos nem olvastad a kérdést, ezért írsz ilyen furcsa dolgokat. Hogy mehetnék úszni, vagy strandra, amikor főzök épp. Nem kell mellette állnom folyamatosan, de azért kell vele foglalkozni. De utána is nézhetsz, hogy hogyan szoktak főzni :)

2020. aug. 20. 15:22
 17/53 anonim válasza:
Gondolom a főzést abbahagyod, és írtam olyan dolgokat is amiket mellette tudsz csinálni. Na meg 4 órája főzöl. Ki gondolta volna hogy ez neked egész napos program. Egyébként nem kell utána néznem, mert én is főztem és sütöttem is ma, szóval tudom hogy zajlik. :)
2020. aug. 20. 15:25
 18/53 anonim válasza:
Még mindig főzöl?Hány fogás lesz?
2020. aug. 20. 15:25
 19/53 A kérdező kommentje:

Nem tudom ti hogy csináljátok, de a marhahúsnak idő kell mire megpuhul. És amúgy csak majdnem 3 órája, ugyanis előtte fel kellett vágom a húst, zöldséget pucolni, ilyesmi.

De most komolyan azt várjátok, hogy magyarázkodjak, hogy hogyan főzök? Amúgy ez is jó unaloműző, szóval lehet ezt is :D csak eléggé elrugaszkodott dolognak tartom

2020. aug. 20. 15:30
 20/53 anonim válasza:

Nézd meg mikor írtad ki a kérdést, és hány óra van most.

Ez 3,5 óra. Gondoltam nem azonnal írtad ki a kérdést amint felraktad a húst, szóval adtam hozzá fél órát. Így jött ki a 4,de a lassan akkor a valóságban is annyi lesz.

2020. aug. 20. 15:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!