Lenne kedve valakinek hosszú távon barátkozni ismerkedni?
Figyelt kérdés
Esetleg messengerre át menni ha úgy alakul. Eléggé magányos vagyok, és egyedül érzem magam. Jól jönne egy barát. Leginkább fiúkkal szeretnék beszélni a lányokkal nem jövök ki jól. 20-30 a korhatár. 20/L2020. aug. 17. 07:29
11/14 anonim válasza:
nekem is írt 3 üzenetet... Nők... 10 forintot sem érnek...
2020. aug. 18. 08:35
12/14 anonim válasza:
Neked legalább válaszolt. Nekem még arra se volt képes. Pedig az összes nem kamu csak sajnos az ilyenek miatt azt hiszik az emberek, hogy mindenki az aki kiírt egy ilyen kérdést, sajnálom. Pedig én ismertem meg erről az oldalról olyan lányokat akik komolyan gondolták a dolgokat. Szóval szerencsére nem mindenki ilyen.
2020. aug. 18. 13:37
13/14 anonim válasza:
Undorító kérdező... Töröld magad innen...
2020. aug. 19. 09:35
14/14 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem beszélgetni, ismerkedni veled, akár messengeren is. 20F
2020. aug. 20. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!