Lennének kérdéseim, van kedved megválaszolni őket? 17/l
Nos, hello sziasztok
Lány vagyok, sebesen közeledek a 18 felé, és unom a nyaram. Ha lenne valakinek kedve beszélgetni egy ismeretlennel, akkor dobjatok egy privit, persze ha kihagyjátok, azt se veszem magamra:D
A lennének kérdéseim, az nem azt takarja hogy a szexualitással kapcsolatos kérdésekkel bombáznék bárkit (tapasztaltam, hogy ismeretlenenektől a "kérdezhetek valamit?" Kerdes utan mindig valami perverz dolog jön).
Na a lényeg,hogy van pár téma, ami kapcsán felvetnék kérdéseket, nem feltétlen barátkozás kapcsán,inkább arra értve hogy ki hogyan döntötte el mit szeretne csinálni nagykorában / mi az élet értelme / milyen könyvet, filmet, sorozatot érdemes megnézni
Stb
Érdekel hogy kinek hogy alakul az élete, és hogy éli meg a mai napjait
Ui: lehetőleg 16-22 évesek válaszára lennék a legjobban kíváncsi (ezt alapesetben nem feltétlen írnám ki, de ahogy látom itt sok a nálam jóval idősebb ember, ezért elkerülném az üzeneteket 25+os emberektől, bocsánat)
Most rettentően öregnek érzem magam...🙄 26F
😄😄
Jöhetnek a kérdések privátban.
19F
#1-es, pacsi :D xDD
26/F
Nekem nyugodtan írhatsz. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!