Lehetne hatásos egy ilyen közösség?
Én mindenképp igyekeznék az elejét venni mindenféle kiközösítésnek. Egyébként örülök, hogy érdekel a dolog.
Már létre is hoztam egy csoportot. Aki szeretne csatlakozni, azt szívesen felveszem.
Ugye még hihetetlen számodra, hogy létezhet közösség pusztán segítő szándékkal,
melyben már az utálat csírája is felemésztődik a résztvevők egymás irán érzett szeretetében és önzetlenségében?
Pedig gyökeres változások kellős közepén vagyunk,
egyre tetjed a tudatosság,
a tudatosság hatására pedig egészen más szemléletű es egészen más alapokokon nyugvó közösségek jönnek létre...
A legjobbkor, hiszen a fennálló önző, kizsákmányoló, profitorientált rendszer jelenlegi irányítói minden erejükkel azon vannak, megakadályozzák az építő szándékú emberek egyesülését...
#12 ilyen hozzád hasonló dumát általában a rózsaszínködben élő Jehovás hittérítők szoktak elengedni valamelyik aluljáróban.
Én értékelem ezt az életfelfogást, csak a valóság kicsit más utakon jár.
Kezdjük ott hogy egy anonim közösségben mindenki azt hazudik amit akar.
Tévedés,
távol áll tőlem a hittérítés, márcsak azért is, mert
tudatában vagyok annak, hogy mindenki csakis magát térítheti el a bevett szokásaitól.
Én lukat is beszélhetnék beléd, ha te mást akarsz csinálni...
Válaszút előtt állunk :
öntudatlanság vs tudatosság/
rombolás vs építés/
önzőség vs önzetlenség
Mindenkinek saját felelőssége eldönteni, melyiket választja.
A tudatosságot már nem lehet megállítani,
egyre csak teljesedik... :)
és most még mindenki számára ott a lehetőség tudatossá válni,
de iparkodni kell a döntéssel, mert az utolsó pillanatokban vagyunk...
Akik az önző hozzáállásnál maradnak, azok azért halnak ki rövid úton,
mert ők az önzőségükkel gyakorlatilag saját magukat vágják ki az Egységből, a közösségből,
elszgetelté és kívülállóvá teszik magukat.
Az önzetlenség összetart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!