Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lehetne hatásos egy ilyen...

Lehetne hatásos egy ilyen közösség?

Figyelt kérdés
Annyiból állna, hogy mindenki bedobná néhány problémáját és mindig kiválasztana egyet a csoport, és arra igyekeznének közösen megoldást találni. így idővel több boldogabb ember lenne?

2020. aug. 6. 13:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Én mindenképp igyekeznék az elejét venni mindenféle kiközösítésnek. Egyébként örülök, hogy érdekel a dolog.

Már létre is hoztam egy csoportot. Aki szeretne csatlakozni, azt szívesen felveszem.

2020. aug. 6. 19:04
 12/20 anonim válasza:

Ugye még hihetetlen számodra, hogy létezhet közösség pusztán segítő szándékkal,

melyben már az utálat csírája is felemésztődik a résztvevők egymás irán érzett szeretetében és önzetlenségében?

Pedig gyökeres változások kellős közepén vagyunk,

egyre tetjed a tudatosság,

a tudatosság hatására pedig egészen más szemléletű es egészen más alapokokon nyugvó közösségek jönnek létre...

A legjobbkor, hiszen a fennálló önző, kizsákmányoló, profitorientált rendszer jelenlegi irányítói minden erejükkel azon vannak, megakadályozzák az építő szándékú emberek egyesülését...

2020. aug. 6. 21:26
 13/20 1112 válasza:
Akár még lehetne is. Törődnek egymással, ez tök cuki és szimpatikus
2020. aug. 6. 21:33
 14/20 anonim válasza:

#12 ilyen hozzád hasonló dumát általában a rózsaszínködben élő Jehovás hittérítők szoktak elengedni valamelyik aluljáróban.

Én értékelem ezt az életfelfogást, csak a valóság kicsit más utakon jár.

Kezdjük ott hogy egy anonim közösségben mindenki azt hazudik amit akar.

2020. aug. 6. 21:34
 15/20 anonim válasza:

Tévedés,

távol áll tőlem a hittérítés, márcsak azért is, mert

tudatában vagyok annak, hogy mindenki csakis magát térítheti el a bevett szokásaitól.

Én lukat is beszélhetnék beléd, ha te mást akarsz csinálni...

Válaszút előtt állunk :

öntudatlanság vs tudatosság/

rombolás vs építés/

önzőség vs önzetlenség

Mindenkinek saját felelőssége eldönteni, melyiket választja.

2020. aug. 6. 21:44
 16/20 anonim válasza:
Engem felvehetsz, első voltam
2020. aug. 6. 22:38
 17/20 anonim válasza:

A tudatosságot már nem lehet megállítani,

egyre csak teljesedik... :)

és most még mindenki számára ott a lehetőség tudatossá válni,

de iparkodni kell a döntéssel, mert az utolsó pillanatokban vagyunk...

Akik az önző hozzáállásnál maradnak, azok azért halnak ki rövid úton,

mert ők az önzőségükkel gyakorlatilag saját magukat vágják ki az Egységből, a közösségből,

elszgetelté és kívülállóvá teszik magukat.

Az önzetlenség összetart...

2020. aug. 7. 15:14
 18/20 anonim válasza:
Szivesen csatlakoznék
2020. aug. 7. 19:30
 19/20 anonim válasza:
te pl mit kezdenél ha valaki bedobná hogy meghalt valakije? üres klisék? az a baj hogy tapasztalt ember nélkül csak együtt sírnánk,ami még demotiválóbb tud lenni
2020. aug. 28. 23:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Mert én vagy más a csoportból nem élhetett át hasonló traumát? A személyesen megélt rossz élmény megoldásából tud igazán tanulni a másik ember. Pont hogy inkább a túl sokra tartott "szakemberek" alkalmaznak legtöbbször üres kliséket, a legkisebb együttérzés nélkül. De szerencsére a negatív hozzászólások ellenére is működik a csoport.
2020. aug. 28. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!