Hány privátot kap egy lány/nő, ha kiírja, hogy ismerkedni/beszélgetni szeretne, és hányat egy fiú/férfi?
Lányként egyszer csak hozzászóltam egy "valaki barátkozni?" típusú kérdéshez.. és leírtam, hogy csak barátkozni tényleg.
Tele voltam üzenetekkel, de olyanokkal, hogy
-"sugar-daddy, sugar-baby kapcsi érdekel?"
-"10 évvel idősebb vagyok, remélem nem baj. Komoly kapcsolatot keresek"
-"barátok extrákkal lehetünk?"
-"nekem kellenél, csak dumálni meg néha szexre, de messze lakok, ezért csak akkor, ha van kocsid és lejössz"
Jó, volt olyan is, aki normális volt.. de azzal se garantált a közös érdeklődés és téma..
Érdekes, hogy kb 30-an (nem viccelek, tényleg annyian kb) írtak, egy sem volt lány.
Ellenkező nem esetében pedig nem tudom hogyan működik, de kíváncsi vagyok rá.
Férfiként (ha jókor írtam ki a kérdést) maximum 2 üzenetet kapnék egy nap leforgása alatt, és 5 kommentet, amiből 4 darab szintén ismerkedni vágyó férfi lenne, az ötödik pedig csak simán leírná, hogy milyen hülye vagyok.
Szeretnék valakivel beszélgetni, de mivel óránként hárman írják ki a "Lányok, lenne kedvetek beszélgetni" sablonkérdést, ezért most semmi értelme nem lenne, mert biztos, hogy egy üzenetet sem kapnék.
Kicsit úgy érzem, mintha keselyűk vadásznának rájuk.
Az online ismerkedés olyan, mint egy iparág, ahol szinte lehetetlen érvényesülni, mert brutális mennyiségű a konkurencia.
Az 5# kommentelő voltam.
Én egyszer írtam ki egy ilyen kérdést és ketten írtak csak rám. :D
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!