Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Szinte soha nem váltottam még ezen a felületen levelet, általában egy, két próbálkozás után behalt a dolog.

Esetleg, valaki aki komolyabb beszélgetésbe bocsátkozna?

Gondolok arra, hogy akár kulturált vitákat is tudnánk folytatni.

Igen igen, nő vagyok. De nem szeretnék dickpicek, köszönöm srácok. Ó igen, és 22 éves.

2020. aug. 3. 15:56
 1/8 anonim válasza:
Szia. Írj, ha gondolod priviben. 24/F
2020. aug. 3. 16:35
 2/8 anonim válasza:
Írj nyugodtan!
2020. aug. 3. 16:58
 3/8 Thispain válasza:
Egy kultúrált vitában benne lennék.
2020. aug. 3. 17:13
 4/8 anonim válasza:

Komoly beszélgetés lebonyolítására nem túl hatékony módszer az írás, mert sok időt vesz igénybe és ezzel szemben relatíve kevés információcsere történik.

A hanghívást preferálom :)

2020. aug. 3. 17:30
 5/8 anonim válasza:

Igen, viszont ha kimondottan srácokat keresel akkor számunkra is fer lenne, ha legalább képet cserélnénk. Elég sok a kamu...

26/F

2020. aug. 3. 18:27
 6/8 anonim válasza:

Ennyi kan-durrantót egy "22év/nő" sor láttán s ha még méreteket is írt volna:DDD

Miért hívod a pötyögést beszélgetésnek, de komolyan, amikor egy feleannyit sem ér???

Dobva egy téma:))

2020. aug. 3. 18:52
 7/8 anonim válasza:
Önbizalom hiányos vagyok. Bepisiltem általánosban, mert nem tudtam kigombolni a nadrágom. Büdi Lilinek és Pisi Lilinek csúfoltak. Keresem azt, aki segít ezt megemészteni.
2020. aug. 3. 20:07
 8/8 anonim válasza:
Lenne
2020. aug. 3. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!