Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek lenne kedve ismerkedni?

Bency4ever kérdése:

Valakinek lenne kedve ismerkedni?

Figyelt kérdés

Számomra Győr-Komárom-Tata jelképezi a Bermuda-háromszög csúcsait, én ennek a háromszögnek a kellős közepén lakok. Azért érzem reménytelennek a helyzetemet, mert sehova sincs közvetlen járatom, viszont szerencsére már van autóm, szóval helyzetem az elmúlt időkhöz képest jelentősen javult (bulikra és koncertekre járás így is, hogy nem vagyok most kolis, érthető okokból elég sok fejtörést okoznak). Egyetemre járok, barátaim sajnos mind külföldön vagy több 100 kilométerekre laknak tőlem, ami ismét megnehezíti a szocializáció bármely lehetőségét. Szeretnék hús-vér emberekkel találkozni, akik a közelemben laknak és hasonló az érdeklődési körük.. Kedvenc zenei műfajom a black és death metal (Burzum, Mayhem, Behemoth, Belphegor, Marduk, stb.), de szinte mindent meghallgatok.. Szeretek horrorfilmeket nézni, valamint edzeni és túrázni. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, kérem jelezzen, mert már kicsit unalmas ez a remeteség. Kérés esetén még képet is küldök magamról. Köszi a figyelmet!

21/F

2020. aug. 2. 10:53
 1/6 anonim válasza:
Én szivesen barátkoztam volna Veled,csak a távolság a baj,én pont Dél-Magyarországon lakom,de akkor sok szerencsét Neked!:)
2020. aug. 2. 11:33
 2/6 A kérdező kommentje:
11:33 Köszi szépen!:)
2020. aug. 2. 13:14
 3/6 anonim válasza:
Hallgass normális zenét és járj el társaságba ahol normális emberek vesznek körül! Akkor talán kinéz neked is egy normális élet...
2020. aug. 2. 18:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves ítélkező, fogalomzavaros 18:23! Mi neked a normális zene és kik neked a normális emberek? Amint írtam, minden más zenei műfajt meghallgatok, arról viszont nem tehetek, hogy ezek a kedvenceim.. Valamint ahogy írtam van baráti társaságom, csak irtózatosan messze laknak tőlem, a találkozás így meg szinte lehetetlen velük (közülük is csak 1-2 van, akik hasonló zenéket hallgatnak). Ezért szeretnék ismerkedni/haverkodni környékbeliekkel. Szóval ez nem zenei orientáltságról szól, félre ne értsen senki.
2020. aug. 2. 18:42
 5/6 anonim válasza:

Szia kedves kérdező én szîvesen ismerkednék veled némileg hasonló helyzetből fakadóan :)

csak semmi buzulás

2020. aug. 5. 16:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 16:51! Írtam privit és persze, no homo xD
2020. aug. 8. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!