Hogyan kell izgalmassá tenni egy beszélgetést? Hogyan kelthetem fel egy lány figyelmét?
Figyelt kérdés
Arra szeretnék kérni mindenkit, de leginkább a nőket; hogy milyen témák érdekelnek, miről szerettek cseverészni nap mint nap?
Sajnos nekem kimaradt az életemből az ismerkedés, teljesen más dolgok érdekeltek és szeretném megtanulni kicsit, hogy igen is mi az ami a mai nőket érdekli. És most függetlenül attól, hogy valaki jó pasi vagy nem jó pasi. Mindenkibe van valami pozitív tulajdonság, ami megfogja a másikat.
Szóval arra kérnék mindenkit, hogy hosszasan ha lehet, meséljen már a minden napjairól, hogy tényleg mi az téma amivel szóval lehet tartani valakit? Előre is köszönöm.
2020. júl. 26. 07:46
1/4 anonim válasza:
Dícsérd meg a műkörmét, onnantól ő fog beszélni :)
2020. júl. 26. 08:07
2/4 A kérdező kommentje:
Normális választ légyszi. Nem pláza cicák érdekelnek. Csak jó lenne beszélgetni valakivel. Tudok mondani magamtól témát, de sokszor úgy érzem, hogy unalmas vagyok csak a másiknak.
2020. júl. 26. 08:20
3/4 anonim válasza:
Legyél más mint a többi férfi, lógj ki a sorból, legyél különös. Szokásos dicséreteket hanyagold.
2020. júl. 26. 12:08
4/4 anonim válasza:
1es nem írt hűlyesèget,kicsit általánosítva persze,ugyanis a nők zöme önmagáról szeret a legjobban beszèlgetni.Kicsit adod alá a lovat aztán már úgy is èrzi megvan a lelki társa...
2020. júl. 26. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!