Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan hölgy aki nem...

Van itt olyan hölgy aki nem tartja magát szépnek és ez álltal nem mer ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mert én sem vagyok szép,és nem merek nagyon ismerkedni,így hát ha könnyebb lenne.35f

#Társ,barát,
2020. júl. 22. 12:58
 1/7 anonim válasza:
De te fiu letedre miert akarsz szep lenni ? Inkább csak nem tartod magad helyesnek ?..ismerkedj bátran lesz majd olyan lany akinek tecceni fogsz
2020. júl. 22. 13:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja igazad van ,akko úgy mondom nem vagyok valami jóképű.
2020. júl. 22. 13:36
 3/7 A kérdező kommentje:

És nem tudok írni helyesen sem.

De őszinte vagyok.

2020. júl. 22. 13:37
 4/7 anonim válasza:

Én kicsit sem vagyok szép, de ez sosem tartott vissza attól, hogy ismerkedjek, ha megfelelőek a körülmények, és szimpatikus az illető. :)

36N

2020. júl. 22. 14:08
 5/7 anonim válasza:
Esteleg irhatnal magadról pár infót. Ugy mindenki jobban tudna segíteni.ismerkedj bátran szerintem meg a külső nem annyira fontos mint a belső..lesz majd egy olyan lány akit majd a belsőd tetszeni fog neki..En is voltam így en lany vagyok csúnyának tartottam magam nem mertem ismerkedni mert feltem volna talalkozni vele h mit is fog szolnii..de szerencsere a párom szemelyesen ismertem meg.de sokkal jobb vokt igy. Nem volt az h jajj a képeken valahogy jobban neztel ki stb.
2020. júl. 22. 14:30
 6/7 anonim válasza:

Szerintem ne lovagoljon olyasvalaki a kifejezéseken, aki azt írja, " tecceni ". Az ilyen jobb ha egyáltalán meg sem szólal.

Kérdésre válaszolva, én nem vagyok túl szép, de a személyiségem tetszik másoknak

2020. aug. 8. 20:21
 7/7 anonim válasza:
Miert baj ha azt irta hogy tecceni ? Esetleg nem gondoltál bele h el irta ?
2020. aug. 9. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!