Mit csináljak, ha nem ír vissza?
Van egy személy, akivel szeretnék megismerkedni, facebookon megkerestem, ráírtam, de nem reagált rá semmit.
Van esély szerintetek arra, hogy visszaírjon?
Nem ismerjük még egymást, azért szeretnék vele beszélgetni. De félek, hogy ez nem fog összejönni.
Oh, mennyi ilyen van, hogy nem veszik észre a kérést, és hidd el, sokan tényleg nem látják.
Jelold is be, hátha. Am honnan ismered? Milyen idősek vagytok?
Minden bunkózás nélkül : menj oda hozzá. Ott kiderül akar-e veled ismerkedni, mert pl én nem is használom a facebookom folyamatosan, csak van. Ha nem akar, akkor engedd el, de legalább nem azt várod, hogy mi van.
Ha most nem írogat vissza, és elkezdtek beszélgetni mégis, akkor megint egy idő után nem fog írni, és azon fogsz aggódni, hogy miért. Tapasztalat...
Ahh, igen.. Nagyon sokat agyaltam már azon, hogy mennyivel jobb lenne élőben kezdeményezni az egészet, de annyira gyámoltalan vagyok hozzá, hogy hihetetlen. :(
Valószínűleg ha el is jutok addig, hogy odamegyek hozzá, akkor azon nyomban leblokkolok... :(
Nem tudom mire vezethető ez vissza, de iszonyú, hogy az egyik részem nagyon szeretné, de a visszatartó erő erősebb a másik részemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!