Van kedve valakinek ismerkedni Kurultájon?
Köszönöm, hogy megismertetted velem a Krultáj rendezvényeket. Őszíntén megvalva (sajnos) még nem hallottam róla.
Szívesen mennék is... Csak sokat kellene buszozni meg átszállni. ☹
Talán majd 2 év múlva (addigra jogsi is meglesz 😅).
Örvendtem 👋
Szia, nekem van
Egyelőre még nem tudom, hogy jutok le, BP mellett lakom, de jó lenne elmenni :D
Le írok neked pár oldalt ahol ismerkedni lehet: Facebook
Levelezőtárs és beszélgetőpartner kereső oldalak + 7 tanács ...
angolintezet.hu › angol-levelezotars-kereso-oldalak
Angol külföldi levelezőtárs, levelezőpartnert keresek oldalak cikk ... a kommunikációt például a Facebookra vagy bármilyen olyan oldalra, ahol amúgy is sokat vagytok. ... Viszont ezt tényleg csak azért írom, mert más hibát nem találtam benne.
2 alkalommal látogatta már meg ezt az oldalt. Utolsó látogatás ideje: 2020.04.02.
Levelezőtárs kerestetik! zóna · Moly
moly.hu › zonak › levelezotars-kerestetik
Mostanában nehezen találok olyan könyvet, ami igazán leköt. ... olyan levelezőtársat keresek, aki empatikus, és törekszik arra, hogy megértse a másik embert, ...
Hiányzó: ahol | Tartalmaznia kell a következőket: ahol
Mások ezeket keresték még
Levelezőtárs társkeresés
Külföldi levelezőtárs
Társkereső moly
Moly zóna
Anotalk
Levelezőtársat keresek! | nlc
nlc.hu › forum
2006. szept. 7. - Vagy ha valaki tud olyan oldalt, ahol levelezőpartnert (email) találhatok ... keres barátot ezen az oldalon úgy, hogy közben Magyarországon él.
Szórakozni,egyedül,ingyen?
Barátokat keresek - Index Fórum
forum.index.hu › Article › showArticle
Az email címem ahol elérsz : jolifinxxx@gmail.com ... Keresek barátkozás céljából olyan lányt aki lehetőleg Pest vagy közelében lakik és ... Nem levelezőtársat keresek persze most kötöttebbek a dolgok de a jövőre nézve ... kivéve, amikor a megfelelő embereimmel vagyok (nem igen találtam még meg őket, ...
2020. júl. 7. - 30 bejegyzés - 22 szerző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!