Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki ma éjjel setalni...

Valaki ma éjjel setalni budapesteen? 17/L

Figyelt kérdés

arra gondoltam hogy mivel ejjel nem tudok aludni es hatha vannak hozzam hasonlo emberek ejjel mehetnenk egyet setalni vagy hulyeskednii.

ha fiu vagy es csajozni szeretnel inkabb ne irj, nem vagyok szep lany es nem erdekel semmi ilyesmi stbstb

szoval aki hasonlo cipoben jar es unatkozik jelezzee

2020. júl. 15. 18:53
1 2
 11/19 anonim válasza:
Ha kijönnél a ligetbe, dobj egy üzenetet :)
2020. júl. 15. 21:04
 12/19 anonim válasza:
9-es, a Margit-sziget pont hogy frlejtős éjjel, minden bokor tele van szexelő párokkal.
2020. júl. 15. 23:24
 13/19 anonim válasza:
Nem olyan veszélyes az a Budapest.. Simán lehet éjszaka is sétálgatni, csak nem kell mindenkibe belekötni útközben.. Persze van olyan utca, amin érdemes gyorsan végigmenni, és közben nem egy 10ezrest lobogtatni, de aki nem hülye könnyen talál szép helyeket, lásd #9. (és véleményem szerint ezekből a szép helyekből van több - sokat jártam estefelé a 8kerben is, az sem teljesen fertő annak aki nem beszűkült)
2020. júl. 16. 02:17
 14/19 anonim válasza:
Szerintem is gondold át a kérdést...😁
2020. júl. 16. 05:59
 15/19 anonim válasza:
Nem tudom miért mindig a pesten szétszednek este felfogás van- persze, van olyan rész- de minden városban van olyan terület, ahová sokszor nappal sem ajánlatos bemenni.
2020. júl. 16. 07:50
 16/19 anonim válasza:
Hagyjátok már magatokat milliószor voltam már este Budapesten és még leszek is, és egyáltalán nincsenek drogosok vagy alkeszok, főleg hétköznap. Természetesen a belvárosban vannak hajléktalan alkoholisták, de azok ártalmatlanok...
2020. júl. 16. 10:49
 17/19 anonim válasza:
16# De itt direktbe elhívhatja őt akármilyen alak te igen okos... te elmennél fiatal lány létedre egy idegennel éjszaka? Normálisnak tetszik lenni?
2020. júl. 16. 12:44
 18/19 Gymnospermatophyta válasza:

Én sokszor sétáltam BP-n este is. Szeretek este sétálni, ha van rá időm. És nem is olyan annyira jó környéken laktam, közelben van pl. a Hős utca. Nem mondom, hogy nem láttam néha kétes alakokat, de... szerencsére soha nem kötött belém egy sem, pedig nem vagyok egy kigyúrt legény. :))

Úgyhogy én nem mondom, hogy ne sétáljunk BP-n este, de ha olyan embereket látsz kerüld stb. tehát okosan. Persze nappal is kerülni kell az olyan embereket. :D

Idegennel,gyikről viszont valóban kockázatos lehet.

2020. júl. 16. 16:55
 19/19 anonim válasza:
A belváros tele van bulizó fiatalokkal! Egyesek milyen beszariak úristen :D Elmondom, hogy én az éjszakában dolgozom évek óta, és hajnalban egyedül megyek haza, sétálnom is kell mindig és egyszer sem volt soha semmi bajom!! Pedig fiatal csinos nő vagyok. Az meg hogy egy felnőtt férfi megijed egy női prostitól, inkább nem kommentálom 😂😂
2020. júl. 16. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!