Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt más is aki nagyon...

Van itt más is aki nagyon magányos?

Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 11:33
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

37/F

Programozó. Hogy telik egy napom? Nos, felkelek, jelenleg a COVID miatt home office-ból végignyomom a napom (már egy ideje abszolút nem motivál), este meg ránézek a gyik-re :), nézek pár érdekességet a neten, utána meg olvasok az ágyban. Másnap kezdődik előről. Kicsit néha edzegetek itthon, néha este elmegyek futni. A lényeg, hogy már hétfőn alig várom, hogy péntek legyen, és mehessek haza vidékre a szüleimhez. Ott legalább van kert, műhely, ahol szeretek tenni-venni, barkácsolni, szivesen segítek bármiben nekik. A nagy multis pörgést már a hátam közepére kívánom. Mindezek miatt nekem a hétvége az ünnep. Tervezem is, hogy itthagyom ezt az egész IT-forgatagot, csak még nem tudom, mit kéne helyette csinálnom (sok minden érdekel amúgy). Barát? Van egy kevés, egy kezemen meg tudom számolni, de velük is nagyon ritkán futok össze. Pláne most. Szóval így telnek a napjaim. Már vagy tíz éve. Izgalmas, mi?

2020. júl. 22. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!