Meleg srác vagyok és meleg havert keresek?
Figyelt kérdés
Akivel lehet beszélni pasikról, szexről, tabuk nélkül. :)2020. júl. 10. 23:37
1/8 anonim válasza:
Ezt nem meleg haverral is lehet.
2020. júl. 11. 01:01
2/8 A kérdező kommentje:
Sosem volt meleg haverom, csak lányok és azért keresek inkább fiút, de nem hiszem pl, hogy egy hetero sráccal tudnék beszélni arról, hogy melyik pasiknak milyen segge
2020. júl. 11. 01:04
3/8 anonim válasza:
Ok, igazad van. 😉
2020. júl. 11. 01:07
4/8 A kérdező kommentje:
Bár, ha lenne ilyen hetero, kifejezetten baromi jó lenne :D
2020. júl. 11. 01:09
5/8 anonim válasza:
A heterókat meg hagyd békén mert ez is tipikus homoszexuális szokás, hogy a heteroszexuálisokra rászállnak a homokosok és üldözik,zaklatják őket
2020. júl. 11. 07:01
6/8 anonim válasza:
Ismerek pár LGBT discord szervert. Írj rám és meghívlak. Amúgy én meleg vagyok, de a nőket szeretem, úgyhogy a pasikat nem tudnád velem kitárgyalni. :/
2020. júl. 11. 18:03
7/8 anonim válasza:
Úgy látom töröltek valami miatt :/ Ha látod ezt, írj rám, remélhetőleg tudod ki vagyok :)
2020. júl. 13. 17:25
8/8 anonim válasza:
"Amúgy én meleg vagyok, de a nőket szeretem, úgyhogy a pasikat nem tudnád velem kitárgyalni. :/"
Nő vagy?
Kérdező: leírnád, hány éves vagy? Esetleg privátban, ha ide nem szeretnéd?
2020. aug. 9. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!