Lenne kedve valakinek barátkozni, beszélgetni?
Tudom, napi minimum 10 ilyen kérdés van, de aztán az ember odaír valamit és a kutyát se érdekli. Gondoltam én is kiírok egy ilyen kérdést, de én tényleg rátok írok, ha kommenteltek. :D
Rólam: 20 vagyok
Pest megyében élek
Állatbarát vagyok
Vegyes a zenei ízlésem, szinte bármit meghallgatok.
Nem lépek le szó nélkül :D
Érdekel a tudomány és a technológia folyamatos fejlődése
Rólad: egyet kérek: ne legyeél gyűlölködő. ne legyél olyan, aki bizonyos embercsoportokat utál. ha ilyen vagy, kérlek ne kommentelj. Ember csoportok például a férfiak, a nők, a melegek, a feketék stb.
Kommenteljetek bátran, nem harapok.
Ha lehet írjatok kort is, bár én idősebbekkel is szívesen beszélgetek, ezzel sincs gond.
Annyit elfelejtettem hozzátenni, hogy ez a kérdés CSAK ÉS KIZÁRÓLAG barátkozásra irányul, párkapcsolati (vagy egyéjszakás, kalandos) értelembe véve nem szeretnék ismerkedni, ezzel a céllal légyszi ne írjatok rám, vagy ne kommenteljetek.
Viszont szívesen barátkozom. :)
6: ritkán, pedig fél órára élek tőle. Majd ha dolgozom (kb 1-2 hónap), akkor gyakrabban fogok. :)
7: Írok
8: írok
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!