Olyan valakit keresek aki Lolozik és keres valakit akivel játszhat ?
Nem régóta játszok bronz IV vagyok de nem is nagyon rankedeztem még mert nagyon nem jó az hogy nincs kommunikálció.
16 vagyok a teljesítményem változó igazából van hogy halhatatlan szerény személyem, és olyan is hogy kb mint ha nem is lennék
Rendszeresnek mondható amennyit játszok általában délkörül de hamarabb is ráérek
Lehendő csapattársamtól teljesítményt nem várok csak legyen valaki akinek ha szólok hogy kéne egy kis help akkor segítsen is ha van rá lehetősége
It's a trap! Most engedd el, amíg tudod. Most még hűha. Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a rage-elés meg a sikítás.
Én szívesen játszanék veled, bár nem vagyok profi, sőt szerintem elég béna vagyok, nem túl régen játszom, és még nem is vagyok tisztában minden fogalommal, de tanulgatok, mostanában úgyis van időm. Azért nem szoktam hússzor meghalni, meg hasonlók.
14-es a szintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!