Békésmegyéből ismerkedni valaki?
Figyelt kérdés
Negyvenes nő vagyok, nagyon fiatalos. Sokminden érdekel. Férfiakkal, nőkkel is szívesen barátkoznék, férfiakkal természetesen komolyabb is kialakulhat szimpátia esetén. Nőket meg azért keresek, mert már egy jó ideje nincs ráérős barátnőm és néha kellenek csajos programok is, barátnők is :)2020. júl. 2. 18:46
1/1 anonim válasza:
Annyira tipikus, hogy amióta elköltöztem Békés megyéből, kétnaponta látok ilyen ismerkedős kérdéseket arról a környékről :D Pedig mikor még ott éltem, hiába írtam ki én is ilyen kérdéseket, sose akadt rá jelentkező xDD
2020. júl. 2. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!