Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Itt lehet meleg fiúkkal...

Itt lehet meleg fiúkkal barátkozni vagy valamilyen oldalon? 17/N

Figyelt kérdés

2020. júl. 2. 15:49
1 2
 1/15 anonim válasza:
Hogy meleg? Mire gondolsz ? Konkrèt meleg sràcok?
2020. júl. 2. 16:02
 2/15 anonim válasza:
Igen, tessék?
2020. júl. 2. 16:13
 3/15 anonim válasza:
37 fokos vagyok helló :)
2020. júl. 2. 16:18
 4/15 anonim válasza:
Jó lesz az 17/L -nek is.
2020. júl. 2. 16:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Amennyiben nem volt érthető...Én vagyok 17 és lány vagyok, és homoszexuális fiúkra gondoltam.
2020. júl. 2. 16:31
 6/15 anonim válasza:
Tinder, discord, ahol még lehet. Nekem írhatsz, igaz sajnos biológiailag lány vagyok, de nagyon fiús az érdeklődési köröm, stílusom, öltözékemy, mindenem és a nőket szeretem. :)
2020. júl. 2. 16:42
 7/15 anonim válasza:
Hàt ez veszett ügy. Mit fogsz találni ilyen emberben? Elàrulom. Semmit . Rendkivül gyerekes az egèsz ès nem egèzsèges eleve. A szüleid szerintem tuti eleve nemet fognak mondani hogy ilyen fiùt öhömm libernya gyereket találj. 22 vagyok fèrfi ès heterosexual ami jó.
2020. júl. 2. 16:54
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, alik normális választ adtak(jó, ha volt 1-2 olyan ember)

Illetve #7

Édesanyám elhunyt, apámat nem érdekli az életünk...Jó lenne, ha nem hoznád fel úgy a szülőket, hogy nem tudod mi van velük. Egyébként sem titkoltam soha hogy támogatom az LGBTQ+ tagjait, amíg pedig anyám élt teljesen jól fogadta, hogy ilyen "libernya gyerekekkel" barátkoztam. Illetve nem kértem homofób véleményt, ugyanis ez pont nem az a kérdés, hogy mit gondolsz arról, ha valaki melegekkel barátkozik🙄(és csak, hogy tudd, én is heteró vagyok, csak éppenséggel nem vagyok ennyire maradi)

2020. júl. 2. 17:43
 9/15 anonim válasza:

Értem, hogy te támogatónak tartod magad, de az is diszkrimináció, ha azért akarsz vele barátkozni, hogy meleg. Ezzel ugyanúgy a személyisége meghatározó pontjává teszed, hogy meleg, mint akik negatívan ítélik meg érte. Vannak meleg ismerőseim, és nem szeretik, ha a lányok célirányosan meleg barátokra vadásznak, mintha a "meleg barát" valami kiegészítő lenne, mint egy retikül vagy ékszer.

Ezt azért mondom el, hogy lásd, miért nem fognak tolongani. Az ő szemszögükből ez bántó. Neked jól esne, ha azért akarna valaki barátkozni veled, mert hetero lány vagy?

2020. júl. 3. 00:50
 10/15 anonim válasza:

#9 ez a tini csaj gyakorlatilag követi a mainstream trendeket, miszerint "menő" ha egy meleggel haverkodsz. Ennek a generációnak már szépen átmosta az agyát a média, pont ezrét ők csak divatból akarnak melegekkel haverkodni.

Mert kérdem én, egy heteró tini lányka miért pont egy meleget akar havernak? Egyszerű a válasz: ezzel a haverral fel lehet vágni a neten, hogy ő egy ilyen különleges 21. századi csaj, aki követi az LMBT trendeket.

Sajnos az agymosás ezerrel megy a mai fiatal generációnál..

2020. júl. 3. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!