Itt lehet meleg fiúkkal barátkozni vagy valamilyen oldalon? 17/N
Köszönöm azoknak, alik normális választ adtak(jó, ha volt 1-2 olyan ember)
Illetve #7
Édesanyám elhunyt, apámat nem érdekli az életünk...Jó lenne, ha nem hoznád fel úgy a szülőket, hogy nem tudod mi van velük. Egyébként sem titkoltam soha hogy támogatom az LGBTQ+ tagjait, amíg pedig anyám élt teljesen jól fogadta, hogy ilyen "libernya gyerekekkel" barátkoztam. Illetve nem kértem homofób véleményt, ugyanis ez pont nem az a kérdés, hogy mit gondolsz arról, ha valaki melegekkel barátkozik🙄(és csak, hogy tudd, én is heteró vagyok, csak éppenséggel nem vagyok ennyire maradi)
Értem, hogy te támogatónak tartod magad, de az is diszkrimináció, ha azért akarsz vele barátkozni, hogy meleg. Ezzel ugyanúgy a személyisége meghatározó pontjává teszed, hogy meleg, mint akik negatívan ítélik meg érte. Vannak meleg ismerőseim, és nem szeretik, ha a lányok célirányosan meleg barátokra vadásznak, mintha a "meleg barát" valami kiegészítő lenne, mint egy retikül vagy ékszer.
Ezt azért mondom el, hogy lásd, miért nem fognak tolongani. Az ő szemszögükből ez bántó. Neked jól esne, ha azért akarna valaki barátkozni veled, mert hetero lány vagy?
#9 ez a tini csaj gyakorlatilag követi a mainstream trendeket, miszerint "menő" ha egy meleggel haverkodsz. Ennek a generációnak már szépen átmosta az agyát a média, pont ezrét ők csak divatból akarnak melegekkel haverkodni.
Mert kérdem én, egy heteró tini lányka miért pont egy meleget akar havernak? Egyszerű a válasz: ezzel a haverral fel lehet vágni a neten, hogy ő egy ilyen különleges 21. századi csaj, aki követi az LMBT trendeket.
Sajnos az agymosás ezerrel megy a mai fiatal generációnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!