Valaki barátkozna? 18/F
Mostanában semmi új nem történik velem és ez zavar, mert nem ezt szoktam meg
Ha te is unatkozol és van kedved beszélni akkor nyugodtan írj
A zene, töri, gasztronómia, filmek, sorozatok, idegen nyelvek és a gaming az amik nagyon érdekelnek
Írj nyugodtan ha gondolod 21f
Zene:turbofolk
Történelem:Vadnyugat és Afrika
Gasztronómia:texmex
Filmek:Gyűlölet a kedvenc
Nyelvek:afrikaanst tanulok
Játszani soha nem szoktam gépen xd
Zene: Francia zene, jazz
Töri: Kelet és a Napóleoni háborúk
Gasztro: Thai, Koreai, Japán konyha
Filmek: Parazita (2019, 4 oszkáros)
Nyelvek: Oroszt tanulok, hollandul és franciául beszélek az angol és német melett
Írjatok, nem merek kezdeményezni. :D 20 éves vagyok.
Zene: attól függ. szeretem a komolyzenét is, de az igényesebb rappet is. Hallgatok R'n'b-n át, az elektróig mindent.
Töri: A demokrácia kialakulása talán, ami számomra a legérdekesebb. A jövő kicsit jobban érdekel, megmondom őszintén. :)
Gasztro: Nem tudok főzni, de mindenféle kultúra ételeit szívesen megkóstolom.
Filmek: Vígjátékok, életrajzi, dokumentum, animációs, akció, de nálam még a mese is nyerő. :)
Nyelvek: Sajnos az iskolában csak angolt tanultam, de nem sokára melózok és, ha lesz rá pénzem beiratkozom egy nyelvsuliba. Szeretnék angolból felsőfokú nyelvvizsgát letenni és a német nyelvet elkezdeni.
Írjatok bátran. :)
Zene: Nemzeti rock, metál (német, magyar főleg)
Töri: Ókor nagyon érdekel, világháborúk, amerikai őslakosok, de majdnem minden.
Gasztronómia: vegyes
Nyelv: Németül, angolul tudok, svéd, orosz érdekel is, és el is kezdtem valamilyen szinten
Film/sorozat: nem nagyon
Gaming: Stratégia, szimulátor, építgetős, kaland, lövöldözős...
20/F
Discordot napi szinten használom.
Nyugodtan írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!