A barátságok nem úgy alakulnak ki, hogy "figyu, van kedved hosszú távon ismerkedni velem?"
Hanem közös érdeklődés, azonos vagy legalábbis hasonló értékrend, érdeklődés és nyitottság alapján.
9# Igen, hát így nehéz közös nevezőre jutni, ha az első üzenetben elküldjük egymást melegebb éghajlatra.
Én szívesen barátkozom a hozzám hasonló nyitott emberekkel (de tudod mit, nem csak :) Még csak nem is muszáj hasonlónak lennünk), és valóban, nem az életkor az első számú szempont.
Viszont én sem internetes barátokat "gyűjtök", nem lájkokat meg feliratkozókat, hanem olyanokat, akikkel össze is tudnánk járni alkalomadtán
24f
11 teljesen jól megfogalmazta. Attól senkit nem fogsz érdekelni, hogy egy ember vagy, aki ismerkedne más emberekkel. Ha legalább elmondanád, mik érdekelnek, mi a hobbid, mi a munkád, vagy egyéb információkat magadról, az már kiiundulásnak megfelelne. És én úgy gondolom, a nem és a kor se mindegy, teljesen máshogy beszélek egy 70 évessel mint egy 20 évessel, máshogy egy nővel és máshogy egy férfival, nem csak akkor, ha párkapcsolat reményében ismerkedem vele.
F42
Kedves kérdező,
Szîvesen ismerkednék,39 éves,Vas megyében lakó férfi vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!